12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoroftei va veni la Craiova si va da lovitura de incepere a meciului Romania - Bosnia

Doroftei va veni la Craiova si va da lovitura de incepere a meciului Romania – Bosnia

Doru va discuta pe 7 iunie, la Radio Sud, cu toti admiratorii sai din Banie

La emisiunea „Nasul“ difuzata luni seara de B1 TV, realizatorul Radu Moraru l-a avut ca invitat pe campionul mondial de box Leonard Doroftei. Ofiterul de presa al Federatiei Romane de Fotbal, Sorin Satmari, a sunat in cursul emisiunii si, cu ajutorul lui Radu Moraru, l-a convins pe Doroftei sa vina la Craiova pentru a da lovitura de incepere a partidei dintre Romania si Bosnia-Hertegovina, din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2004. Acest meci se va disputa pe 7 iunie, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Contactat ieri de GdS, Radu Moraru a declarat: „Doru a fost foarte incintat de propunerea oficialului FRF si a acceptat-o. A fost bucuros ca va putea veni pe «Ion Oblemenco», stiind ca acesta este stadionul cu cel mai vulcanic public din tara. I-am spus: «Dorule, pe 7 iunie mergem la Craiova si ne facem olteni»“. La rindul sau, Leonard Doroftei a spus: „Voi veni la Craiova si voi sustine, alaturi de suporterii olteni, nationala Romaniei. Sper sa le port noroc tricolorilor!“

Leonard Doroftei a acceptat ca pe 7 iunie sa vina la Radio Sud si sa discute in direct cu toti oltenii care i-au tinut pumnii atit la cele doua victorii pe care le-a obtinut in fata lui Balbi, cit si la meciul cu Spadafora, declarat egal de trei arbitrii cu „orbul gainilor“.

Sa mai spunem ca membrii Comitetului Executiv al WBA si-au dat ieri acordul pentru un meci revansa intre Doroftei si Spadafora, pentru unificarea titlurilor WBA si IBF la categoria semiusoara. Oficialii WBA au spus ca au luat aceasta hotarire deoarece nu impartasesc decizia de egalitate dictata de judecatorii confruntarii dintre Doroftei si Spadafora, care s-a desfasurat pe 18 mai, la Pittsburgh. Data la care se va disputa revansa va fi stabilita, de comun acord, de reprezentantii celor doi pugilisti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS