25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCeferistii au strins tone de gunoi

Ceferistii au strins tone de gunoi

La recomandare ministrului lucrarilor publice si amenajarii teritoriului, Miron Mitrea, peste 4.000 de angajati ai Regionalei CFR Craiova au iesit la curatenie. La nivel de regionala, zilele de 21 si 22 mai au fost declarate zilele curateniei pe calea ferata. Inarmati cu maturi, lopeti, greble si furci, ceferistii au pornit lupta impotriva gunoaielor. De-a lungul timpului, persoanele care locuiesc in vecinatatea caii ferate nu s-au mai obosit sa duca gunoiul la tomberon pentru a fi ridicat de lucratorii de la salubritate, ci l-au aruncat pe linia ferata.

„Calea ferata este groapa de gunoi a orasului“, este de parere Constantin Padina, seful Sectiei Intretinere Linii – Craiova, care s-a ocupat de zona Bordei. El a spus ca in numai citeva ore au fost strinse citeva tone de gunoi: „Nu este vorba numai de sticle de plastic, textile si ambalaje, cele care se vad de obicei de la distanta, ci si de balegar, moloz si materiale de constructii“.

Ceferistii si-au propus ca dupa ce string gunoaiele sa taie si vegetatia care in unele locuri acopera linia de cale ferata. Ceferistii vor continua „campaniile de curatenie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS