15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO prostituata sustine ca a fost batuta de jandarmi

O prostituata sustine ca a fost batuta de jandarmi

Vasilica Tunsu practica de patru ani prostitutia, in zona podului Electroputere, dar niciodata nu i s-a intimplat sa fie agresata de oamenii legii. Pina ieri dupa-amiaza, cind tinara, in virsta de 19 ani, din Segarcea, a ajuns la Spitalul de Urgenta din Craiova cu dureri de cap, provocate – dupa cum sustine – de o bataie zdravana incasata de la trei jandarmi.

Oamenii legii tocmai isi faceau obisnuitul rond prin zona Complexului comercial Metro, cind au recunoscut-o pe Vasilica intr-un taxi, in timp ce intretinea raporturi sexuale cu taximetristul. Prinsa asupra faptului, Vasilica a incercat sa se disculpe, sustinind ca, de fapt, iesise la plimbare. Jandarmii nu s-au lasat pacaliti si i-au intocmit pe loc proces-verbal de contraventie, pe care insa prostituata a refuzat sa-l semneze: „Pentru ce sa platesc un milion jumate, ca nu eram vinovata. E adevarat ca iesisem la produs, dar n-am apucat sa fac nimic cu clientul“.

Vasilica sustine ca jandarmii, infuriati de refuzul fetei, au lovit-o in cap cu pumnii. „Mi-au dat doi pumni, de am cazut lesinata, dupa care m-au lasat acolo si au plecat. In timp ce se indepartau, l-am auzit pe unul dintre ei zicind: «Da-o ba naiba, ca se preface!». Sint lipsiti de omenie“, spune ea aratindu-si o vinataie imaginara in dreptul fruntii: „Am mai avut probleme cu clientii, dar de la jandarmi nu ma asteptam sa iau bataie“.

Noroc cu niste barbati cumsecade, care, impresionati de suferinta tinerei, au anuntat salvarea. Medicii de la Spitalul de Urgenta din Craiova, unde a fost transportata pentru ingrijiri medicale, nu au gasit insa nici cea mai vaga urma de agresiune pe trupul prostituatei.

Reprezentantii jandarmeriei au respins categoric afirmatiile prostituatei, potrivit carora ar fi fost molestata de un reprezentant al institutiei lor. „Tinara a fost surprinsa in timp ce intretinea raporturi sexuale cu un taximetrist in vederea obtinerii de foloase materiale. Cei doi au fost sanctionati contraventional cu amenda de 1,5 milioane de lei, dar sus-numita a refuzat sa semneze procesul-verbal. In nici un caz nu a fost agresata de jandarmi“, a declarat lt.col. Teofil Cristache, purtatorul de cuvint al Comandamentului de Jandarmi Teritorial Craiova.

Cristache a mai spus ca Vasilica nu este la prima contraventie de acest gen. Numai in 2003, prostituata a fost prinsa de jandarmi in flagrant de cel putin opt ori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS