20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalLPF, peremizata de olteni

LPF, peremizata de olteni

• Noul presedinte al PRM Craiova este Gigi Nedelescu, vicele Comisiei de Disciplina a LPF • Sustinut de insusi Mitica Dragomir, Gigione a cistigat la scor de maidan: 125 de voturi la 8 • Echipa peremistilor olteni s-a intarit cu un membru-surpriza: Alexandru Boc, seful direct al lui Gigione, la Liga • Urmatorul pe lista racolarilor ar fi Ilie Balaci, care nu de mult se declarase simpatizant al liberalilor • In pauza alegerilor, Corleone a atacat din nou Nationala de Aur, comparind-o pe bunica-sa cu Gica Hagi

Boc devine subalternul lui Nedelescu

Incepind de simbata, se poate spune ca Liga Profesionista de Fotbal se afla sub controlul oltenesc al PRM. Vicepresedintele Comisiei de Disciplina a LPF, Gheorghe Nedelescu, a fost ales in fruntea PRM Craiova, invingindu-l la scor, cu 125 de voturi pentru si doar opt impotriva, pe Laurentiu Cazanescu, contracandidatul sau la aceasta functie. Proaspatul presedinte si-a desemnat cei 17 membri care vor intra in componenta Biroului Executiv Municipal si a anuntat ca principal obiectiv pentru alegerile din 2004 dublarea numarului de consilieri municipali PRM. „Tin sa precizez, inca de la inceput, ca, daca in urma alegerilor din 2004, partidul nu isi va dubla cel putin procentul de 8,1 obtinut in 2000, eu personal imi voi prezenta demisia. Acelasi lucru il voi recomanda si celor desemnati astazi (simbata -n.r.) in Biroul Executiv. Consider ca, daca nu ne indeplinim obiectivul, nu avem ce cauta in aceste functii, inseamna ca nu sintem buni manageri si nu trebuie sa tragem partidul in jos“, a spus Nedelescu.

Tot simbata, a semnat adeziunea in partid si Alexandru Boc, presedintele comisiei de disciplina a LPF, despre care Nedelescu s-a exprimat ca in viitor ar putea fi vizat pentru o functie in cadrul PRM. „Am vrut ca macar o data sa-i fiu si eu sef lui Sandu Boc, ca el peste tot mi-a fost sef, si pe la Universitatea, si pe la Liga“, a completat presedintele PRM Craiova. La alegerile din cadrul organizatiei municipale, a fost prezent si Dumitru Dragomir, presedintele LPF si deputat PRM de Vilcea, care a declarat ca a venit la Craiova sa-l sustina pe Nedelescu, cu care este prieten de mai mult timp, dar si echipa Universitatea, in partida cu Gloria Bistrita.

Atac la Nationala de Aur

In pauza alegerilor, Mitica Dragomir nu a pierdut ocazia sa atace din nou „generatia de aur“. La o discutie cu ziaristii si cu simpatizantii PRM, Corleone a inceput: „Se tot vorbeste de generatia de aur. Ce aur a adus echipa nationala? Si-au facut meseria, pentru care au luat o gramada de bani!“ Tinta preferata a fost, din nou, Gica Hagi, despre care Dragomir a spus ca a cistigat bani nemunciti la echipa nationala:

„Am gresit in privinta lui Hagi, recunosc. Ca jucator, este extraordinar, dar la echipa nationala a cistigat o gramada de bani. Am spus ca a cistigat 160.000 de dolari in 19 zile? De fapt, a cistigat 204.000, fara sa-si indeplineasca obiectivul. Ce inseamna asta, daca nu bani nemunciti? Pai, bunica mea, care are o pensie CAP de 250.000 de lei pe luna, nu cistiga banii astia nici in 500 de ani!“

„Alo, Jeane, s-a votat sa pierzi meciul!“

Corleone a fost intrerupt din tirada cind a fost sunat pe mobil de Jean Padureanu, presedintele Gloriei Bistrita, care n-a fost prezent la meciul de simbata. „Alo! Jeane! Sint la Craiova sa-l sprijin pe prietenul meu Nedelescu. Sa stii ca s-a votat sa pierzi meciul“, a glumit Mitica. Dupa ce Padureanu i-a replicat ca rezultatul depinde de cum joaca echipa sa si nu dupa cum s-a votat, Dragomir i-a urat succes, dar incepind de saptamina viitoare. Desi s-a declarat prieten cu patronii ambelor echipe, Corleone a spus ca de data asta il sprijina pe Dinel, despre care s-a exprimat ulterior ca il considera „ca pe un frate“ al sau „mai mic“ si caruia i-a recomandat „sa tina“ de portarul Guso si de Daouda, despre care s-a auzit ca ar fi deja curtati de echipe din Bucuresti. Luati de valul racolarilor de senzatie, peremistii din fruntea Ligii l-au lansat, discret, si pe Ilie Balaci ca viitoare achizitie a PRM Dolj. Printul nu a putut fi contactat ieri pentru a intimpina zvonul, dar este greu de presupus ca el va semna o adeziune pentru partidul lui C.V.Tudor dupa ce, cu doar citeva luni in urma, s-a declarat in mod public „fan Stolojan“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS