25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRomania - Bosnia se joaca la Craiova!

Romania – Bosnia se joaca la Craiova!

Dupa ce zilele trecute a inspectat arenele „Steaua“, „Dinamo“ si „National“, selectionerul Anghel Iordanescu a ales: partida dintre Romania si Bosnia, contind pentru preliminariile CE 2004, se va disputa pe stadionul „Ion Oblemenco“ din Craiova! Meciul este programat pe 7 iunie.

Nu cu mult timp in urma, Victor Piturca facea reclama Baniei, afirmind, intr-o conferinta de presa, ca „Tricolorii ar trebui sa aleaga cu ochii inchisi Craiova. Ii stiu pe olteni. Ei vor sustine asa cum se cuvine echipa nationala, aflata acum intr-un moment delicat“.

In alegerea Craiovei, s-a trecut peste amanuntul atit de vinturat in ultima vreme, cum ca orasul nu are aeroport international. S-a considerat insa ca oricum bosniacii vor veni cu un charter, iar avioanele de dimensiuni mai reduse nu au nici o problema cu pista Aeroportului din Banie.

Se pare ca si echipele de tineret ale Romaniei si Bosniei se vor intilni (cu o zi mai devreme, pe 6 iunie) tot in Banie, dar exista si varianta ca meciul sa fie mutat la Slatina. Daca se va opta insa pentru Craiova, atunci va trebui sa se aleaga un alt stadion, in discutie fiind cel din Valea Rosie si „Extensiv Parc“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS