28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj200 de gorjeni au vrut să facă sex cu o ziaristă „handicapată“

200 de gorjeni au vrut să facă sex cu o ziaristă „handicapată“

Redactorii GdS au realizat un reportaj despre cum reacţionează bărbaţii cind văd un anunţ matrimonial. Colega noastră Cristina Catană a publicat un anunţ in ziarul de miercuri, 12 martie, in care spunea că este o doamnă şi caută un bărbat pentru a petrece clipe frumoase impreună, pentru acest lucru fiind dispusă să ofere şi bani. Au urmat peste 200 de telefoane intr-o singură zi, declaraţii dintre cele mai trăsnite şi chiar intilniri. Toţi doreau să o ducă la hotel pe colega noastră incă de la prima intilnire, chiar dacă Cristina le spunea unora că nu are o mină sau un picior.

Toate ziarele sint pline de anunţuri matrimoniale, aşa că ne-am hotărit să vedem ce se intimplă cu bărbaţii care dau cu ochii de asemenea oferte. Am publicat următorul anunţ: „Doamnă, 30 ani, cu posibilităţi financiare, caut compania unui tinăr din Tirgu Jiu, pentru a petrece clipe frumoase impreună. Efortul va fi răsplătit pe măsură. Tel. 0740572922“

Adevarul este ca, pe linga celelalte, aceasta era o superoferta, barbatii nu mai trebuia sa plateasca pentru clipele de placere petrecute cu o femeie, ba dimpotriva, ei erau cei care urma sa fie rasplatiti. Ideea ca ar putea face bani fara sa culeaga capsune i-a determinat pe unii barbati sa-si ofere serviciile chiar si atunci cind colega noastra le raspundea:

„Nu am o mina si…. nici un picior. Ar mai fi ceva, sint operata si nu am un sin“. „Da, dar sa stii ca eu ma descurc si asa. O sa fie un pic mai greu, dar eu te iubesc. Daca platesti binisor o sa te simti bine“.

Initial am monitorizat toate numerele telefoanelor de pe care se suna, netrecindu-ne prin cap ca intr-o singura zi ar putea sa sune 211 barbati. De la acest numar, nu le-am mai tinut evidenta. De altfel, vom da publicitatii doar citeva. Daca le-am publica pe toate, acest articol ar parea o carte de telefoane. Dar daca sint persoane curioase sa afle daca cineva din preajma lor a sunat-o pe colega noastra, ne pot cauta la redactie si le vom raspunde.

Am vrut sa le dam la toti intilnire la aceeasi ora si in acelasi loc

Spre deosebire de altii, care scriu reportaje si articole ca si cind ar povesti o intimplare pe care nu au trait-o, noi o sa va dezvaluim si din, sa zicem, culisele acestui caz. Publicasem anuntul, primisem telefoanele, ce ar mai fi fost de facut? Initial hotarisem sa le dam intilnire tuturor in acelasi loc, la aceeasi ora si in aceeasi zi, curiosi fiind sa vedem cum ar fi reactionat zeci de barbati veniti pentru aceeasi intilnire. Am renuntat la aceasta idee (desi o regret si acum) pentru ca Eugen Maruta, colegul nostru, a venit cu o intrebare la care nu am reusit sa gasim un raspuns favorabil: „Si cum o sa se descurce Cristina cind toti vor afla ca au venit sa o intilneasca pe ea“. Astfel am hotarit sa ne intilnim doar cu citiva dintre ei in locuri si la ore diferite.

A sunat si Daniel de la AQUATERM Tirgu Jiu

Unii dintre barbati au apelat de pe telefon fix si astfel am putut sa identificam de unde suna, cum este cazul lui Daniel. Acesta a sunat prin centrala, dupa care noi am apelat numarul salvat in telefon si a raspuns o domnisoara:

„Buna ziua, AQUATERM Tirgu Jiu. Ce doriti?“ Dar iata ce voia Daniel: „Buna ziua, mai e valabil anuntul din ziar?“ Dupa ce i s-a raspuns ca da si a fost rugat sa spuna citeva date despre el, acesta a inceput:

„Sint frumos si am 30 de ani. Ma cheama Daniel si sint casatorit. Eu nu vreau bani, dar daca o sa fiti multumita si o sa-mi dati dumneavoastra, nu o sa va refuz, ca nu e frumos sa refuzi o doamna. A, m-as intilni si acum cu dumneavoastra, dar nu pot ca sint de serviciu. Va rog eu frumos sa aveti incredere in mine si sa nu va intilniti cu altii. Ne intilnim miine. Puteti?“ De la numarul 0740417621 a sunat Stefan, care s-a oferit sa o faca fericita pe colega noastra chiar daca aceasta i-a spus ca are un handicap

„A, n-ai o mina. Nu-i nici o problema. Nici un picior? Care picior nu-l ai? Lasa ca ne descurcam noi! Nu conteaza daca n-ai un sin ca sa stii ca eu sint baiat finut si delicat si o sa am grija de tine. Sint convins ca daca o sa te fac sa te simti bine o sa platesti si tu mai bine“. Iata citeva numere de telefon de la care colega noastra a fost apelata: 0721506411, 0251589477, 0251434683, 0721333861, 0740035608, 0745371915.

„Saru-mina! Sint Costica!“

„Saru-mina! Sint Costica!“, asa si-a inceput Costica discutia cu colega noastra, pe care a apelat-o de la numarul 0253239126.

„Pe mine nu ma intereseaza partea cu banii, dar eu vreau sa ma intilnesc acum cu tine ca probabil te-au sunat multi. Eu vreau sa stii de la capul locului cum sta treaba. O sa vezi ca o sa fii multumita de mine si sper ca si eu de tine. Nu ma deranjeaza ca esti maritata“.

Vazind ca domn Costica e hotarit pe treaba, i-am dat intilnire intr-un restaurant din Tirgu Jiu. Am hotarit sa parcam masina in fata restaurantului, iar colega noastra sa-l astepte la intrare.

L-am inghesuit pe Eugen pe bancheta din spate, unde a stat cam 20 de minute asteptindu-l pe Costica.

Cind a aparut acesta, am avut un moment de bilbiiala, noroc ca lui Costica i-a sunat telefonul si a stat in fata obiectivului pina ne-am dezmeticit.

Prima bilba a aparut din faptul ca cetateanul venit la intilnire e destul de cunoscut in Tirgu Jiu, iar a doua a aparut in momentul in care, vazindu-l, Eugen a exclamat:

„Ce fac, il pozez? Asta e vecin cu mine“. Am hotarit sa nu-i dam publicitatii numele intreg si sa punem o banda pe fotografii, pentru ca, fiind om politic, ar putea sa-si piarda din voturi.

„Eu as merge si acum cu tine la hotel !“

Dupa ce a terminat de vorbit la telefon, Costica a intrat in restaurant impreuna cu colega noastra. A trebuit sa escaladam citeva garduri si sa ne apropiem de restaurant pentru a asculta discutia celor doi. A fost si un moment critic al acestei intilniri pentru ca domn Costica o cunostea pe colega noastra, probabil de pe la conferintele de presa, insa, animat de iluzia noptii de vis, a trecut repede peste acest amanunt.

„Auzi, eu parca te cunosc de undeva“. „Probabil ma confunzi“, i-a raspuns colega noastra. „Asta nu conteaza ca o sa avem noi timp sa ne cunoastem“. Dupa citeva fraze protocolare, Costica voia sa ajunga la hotel.

„Auzi, dar eu zic sa nu mai pierdem vremea pe aici. Hai mai bine la un hotel! Nu ca sa facem ceva, doar sa ne cunoastem mai bine. Dupa mine, eu as vrea sa ne intilnim si in fiecare zi daca tu o sa rezisti. A, n-ai o prietena si pentru prietenul meu, Genu Caruntu, ca si el e baiat cizelat, e la Universitate“. Colega noastra a motivat ca trebuie sa ajunga intr-un anumit loc , plecind astfel de la intilnire. Dupa citeva secunde a iesit si Costica, pe a carui fata se putea citi satisfactia ca s-a aranjat. De data asta nu a fost sa fie, dar daca e insistent, cine stie? Cu urmatoarea ocazie poate are mai putin ghinion.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS