10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Striperi comunali

• Sperind ca vor gasi multe femei „infierbintate“, barbatii s-au grabit sa vina la spectacolul de la Stanesti • Pentru a preintimpina o eventuala „dezlantuire“ a femeilor din discoteca, jandarmii au luat masuri speciale

Ziua Femeii a fost marcata in acest an in Gorj de o premiera absoluta: un spectacol de strip-tease masculin. Cei doi striperi au descins tocmai din Brasov la o discoteca din comuna Stanesti, situata la aproximativ zece kilometri de Tirgu Jiu. Sperind ca vor gasi multe femei singure si binedispuse, barbatii s-au grabit sa vina la discoteca, depasind cu mult numarul spectatoarelor, majoritatea adolescente venite din Tirgu Jiu. Farmecele celor doi dansatori le-au lasat insa reci pe femeile respectabile din comuna, care nu s-au aratat dispuse sa participe la un asemenea spectacol.

Linistea comunei Stanesti-Gorj a fost perturbata vineri noapte de un spectacol de strip-tease masculin, anuntat prin afise care au impinzit orasul Tirgu Jiu, inca de saptamina trecuta. Toate doamnele si domnisoarele erau invitate, de preferinta neinsotite, la discoteca din Stanesti, unde trupa X-BOYS, din Brasov, urma sa sustina un program de dans. Organizatorii au permis si accesul barbatilor in discoteca, iar numarul acestora l-a depasit cu mult pe cel al femeilor. De altfel, la spectacol s-au incumetat sa vina 20-30 de adolescente, cele mai multe din Tirgu Jiu. Crezind ca numarul de strip-tease va avea efecte „devastatoare“ asupra femeilor din sala, mai multi jandarmi patrulau in jurul discotecii, iar din cind in cind mai intrau in sala, pentru a vedea cit de incendiara este atmosfera. Ca doua vedete veritabile, baietii au inceput spectacolul cu peste o ora intirziere.

„Nu-mi place, mama, la strip-tease, ca e intuneric!“

Chiar daca nu au fost prea multe, fetele din sala au incercat sa-i incurajeze pe cei doi baieti sa renunte la hainele care-i „stinjeneau“. „Am vazut doar la televizor un asemenea spectacol si am fost foarte curioasa sa vad si in realitate. Cei doi baieti mi se par foarte simpatici, arata bine si danseaza beton. E cel mai frumos 8 Martie pe care l-am avut!“, a spus Amelia, una dintre spectatoare. Farmecele baietilor de la X-BOYS le-au lasat insa reci pe localnicele din Stanesti, care nici macar nu stiau ca au avut un asemenea spectacol in comuna. „Nu-mi place, mama, la strip-tease, ca e intuneric! Asa e si la discoteca, nu vezi nimic. Eu sint de moda mai veche, dar imi place muzica de acum, mai putin zbintaielile. Toate ca toate pina la dezbracat“, a spus Aurelia Dudau, pensionara. Ziua de 8 Martie pare sa fi trecut ca oricare alta pentru multe dintre femeile din comuna. „Ce spectacol de strip-tease? Eu cu treaba, cu curatenia, cu vitele, asa mi-am petrecut Ziua Femeii. Decit sa invete tinerii sa se dezbrace, mai bine i-ar invata sa sape, sa puna un pom“, a spus Elena Cioca, de 56 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS