22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Micul Iliescu“ din Calafat

„Micul Iliescu“ din Calafat

Puştiul are 13 ani şi este născut in aceeaşi zi cu preşedintele Romaniei

Astrologii, ocultiştii şi toţi cei fascinaţi de magia repetiţiilor aşteaptă cu nerăbdare ziua de luni, 03.03.03. Conform previziunilor, intreita putere a lui 3 va aduce schimbări importante in lumea intreagă. Favorizaţi de soartă par a fi cei care işi serbează ziua de naştere chiar pe 03.03.

Data de 03.03.03, care apare o dată la 1.000 de ani, are o semnificaţie deosebită pentru Călin Gogoneaţă, din Calafat, care va implini 13 ani. El este născut in zodia Peştelui, pe data de 03.03.1990, la ora 3.00 dimineaţa.

Mai mult decit atit, atunci cind zimbeşte, Călin seamănă foarte bine cu preşedintele Romaniei, Ion Iliescu, născut şi el tot intr-o zi de 03.03, dar cu 60 de mai devreme, adică 1930.

„De pe la zece ani ne-am dat seama de asemănarea cu preşedintele Iliescu, iar faptul că e născut in aceeaşi zi cu el e o altă coincidenţă. Credem că cifra trei este una norocoasă pentru Călin. Este un copil tare cuminte şi nu ne-a creat probleme niciodată“, spune tatăl băiatului. Nu numai părinţii şi-au dat seama de asemănarea cu şeful statului, ci şi cadrele didactice şi colegii de clasă. Elev in clasa a VII – a la Şcoala generală nr. 1 din Calafat, Călin ştie despre Ion Iliescu doar că este preşedintele ţării şi că face parte din partidul cu trei trandafiri. Glumele acide ale colegilor, care ii strigă uneori „Iliescule, mai taci“, atunci cind vorbeşte şi ride mult, nu il deranjează deloc. Ba chiar il amuză. Deşi nu are nimic deocamdată in comun cu politica, „Micul Iliescu“, născut sub o zodie norocoasă, speră ca, intr-o zi, să ajungă preşedinte de stat. Pină atunci insă, el işi doreşte ca, peste două zile, cind va implini 13 ani, să i se ofere cel puţin trei cadouri!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS