12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAvocatul Romulus Cojocaru a spart geamul chioscului din Tribunalul Mehedinti

Avocatul Romulus Cojocaru a spart geamul chioscului din Tribunalul Mehedinti

Unul dintre cei mai cunoscuti membri ai Baroului Mehedinti, avocatul Romulus Cojocaru, s-a enervat atit de tare pentru faptul ca vinzatoarea de la chioscul din incinta Tribunalului l-a servit cu covrigi vechi, incit a spart geamul magazinului.

„A trimis mai intii femeia de serviciu sa-i cumpere doi covrigi. Dupa citeva minute, femeia a venit cu unul inapoi, spunind ca a zis domnul avocat sa ma duc sa iau de la piata covrigi, ca acolo sint calzi. Eu nu am cum sa cumpar de acolo, pentru ca asa mi-i aduce patronul. Domnul avocat s-a enervat, a venit aici si m-a luat la cearta. M-a intrebat de ce i-am dat covrigi vechi si a dat cu pumnul in geam“, a spus vinzatoarea societatii Ana Maria STAR SRL.

Avocatul Romulus Cojocaru a spus ca nu era pentru prima data cind cerea ca marfa din chiosc sa fie proaspata: „Nu era nimeni in tribunal la ora aceea. Am vrut sa-mi iau doi covrigi, dar vinzatoarea mi i-a dat vechi. I-am spus de atitea ori sa-i zica patronului sa aduca marfa proaspata, dar n-a inteles nimic. Are numai suc si niste ciocolate acolo, altceva nu stie sa aduca. Sint oameni care vin de la zeci de kilometri distanta si care ar minca si ei ceva proaspat. Ori aduce ce trebuie, ori vin altii acolo“.

„Este vorba de reactia unui om, nimic mai mult“

Decanul Baroului Mehedinti, avocat Alexandru Balanescu, a caracterizat incidentul din sediul tribunalului ca unul firesc, aparut pe fondul unei nemultumiri:

„Ca orice cetatean, a fost nemultumit de serviciile bufetului respectiv si a reactionat in consecinta. Nu a actionat in calitatea sa de avocat, ci de simplu cetatean. Este vorba de reactia unui om, nimic mai mult“.

Vicepresedintele Tribunalului Mehedinti, Popa Statie, a spus ca un astfel de gest nu trebuia facut de catre un avocat, chiar daca era generat de o nemultumire. Politistii au fost sesizati in acest caz, urmind sa decida daca vor aplica o sanctiune contraventionala pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS