14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn sofer a murit de spaima

Un sofer a murit de spaima

O persoana a murit si alta a fost ranita in urma unui grav accident de circulatie, care a avut loc ieri dupa-amiaza, pe raza localitatii Girdoaia – Mehedinti. In timp ce cobora o panta, un autocamion incarcat cu carbuni a frinat brusc, moment in care remorca acestuia a intrat pe contrasens.

Soferul unui alt autocamion, care venea din sens opus, a incercat sa evite impactul, dar s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma impactului, Ion Ghebaur, de 49 de ani, din judetul Gorj, a decedat pe loc, iar sotia sa, Viorica Ghebaur, de 49 de ani, a fost ranita usor.

„Dupa spusele sotiei, se pare ca barbatul a suferit un infarct in momentul in care masina s-a rasturnat, deoarece nu prezenta nici un fel de leziuni“, a spus medicul Stefan Fecioru, de la Serviciul Judetean de Ambulanta Mehedinti.

La fata locului s-a deplasat si echipajul de descarcerare al Grupului de Pompieri Drobeta, dar acesta s-a intors din drum, deoarece nu a mai fost necesara interventia. Femeia ranita in accident a fost transportata cu masina Serviciului Judetean de Ambulanta Gorj la Spitalul Judetean din Tirgu Jiu, pentru ingrijiri medicale, fiind in afara oricarui pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS