17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO familie din Drobeta Turnu Severin isi cauta cu disperare fiica

O familie din Drobeta Turnu Severin isi cauta cu disperare fiica

Maria Claudia Ciocirlan, de 14 ani, din Drobeta Turnu Severin, care a plecat de acasa in noaptea de duminica spre luni, este cautata cu disperare de familia sa. Tatal acesteia, Ion Ciocirlan, spune ca, in seara respectiva, cind a ajuns acasa, a observat ca in patul fetei erau asezate mai multe perne sub plapuma si o caciula, ca si cum aceasta ar fi dormit. Cind a descoperit ca Maria nu era sub plapuma, tatal si-a anuntat mai intii sotia, iar apoi au sunat la politie. In noaptea disparitiei, parintii au cautat-o pe tinara prin tot orasul.

„Am fost in gara, in autogara, am sunat chiar si la firmele de taxi din oras, care au dat prin statie semnalmentele, dar nimeni nu stia sa spuna daca a vazut-o. De duminica noapte, o cautam in fiecare zi, mergem din casa in casa si intrebam de ea. Acum a inceput si politia s-o caute“, a spus Ion Ciocirlan.

„La scoala, am descoperit ca ascundea multe lucruri de noi“

Parintii cred ca Maria, eleva in clasa a VIII-a B la Liceul „I. St. Paulian“, din Drobeta Turnu Severin, a plecat de acasa din cauza problemelor de la scoala.

„A avut ceva probleme cu notele, in ultima perioada. A luat note proaste la unele materii si eu am luat legatura cu diriginta si cu profesorii ei. I-am spus ca nu poate sa mai minta si ca o sa ne ducem mai des pe la scoala. Am vazut ca asta a deranjat-o, dar nu era un motiv ca sa plece de acasa. Cind am fost la scoala, am descoperit ca ascundea multe lucruri de noi si poate si anturajul din clasa a determinat-o sa plece. Colegii ne-au spus ca zicea, in ultimele zile, ca o sa fuga de acasa, pentru ca parintii n-o mai inteleg. Nu stim unde ar putea sa se duca, pentru ca nu avea un prieten, iar de la scoala venea direct acasa. Nu vrem decit sa o gasim sanatoasa, sa nu fi patit ceva“, a spus Ana Ciocirlan, mama tinerei disparute.

Maria Claudia Ciocirlan are aproximativ 1,65 metri inaltime, este bruneta, cu parul lung; cind a plecat de acasa era imbracata in blugi bleumarin, evazati, o geaca visinie si pantofi sport, de culoare alba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS