9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalJan Năstase, secretarul general al Prefecturii Olt, se crede Guvernul Romaniei

Jan Năstase, secretarul general al Prefecturii Olt, se crede Guvernul Romaniei

Secretarul general al Prefecturii judeţului Olt, Jan Năstase, o dădu din nou cu bita in baltă. De data asta se erijă in Guvernul Romaniei, apucindu-se să răspundă unor sesizări pe adresa executivului. Motivul unui asemenea tupeu reiese chiar din scrisorica adresată redacţiei noastre, semnată cu minuţa lui: apărarea imaginii deja şifonate a superiorului său direct, prefectul de Olt, Marin Diaconescu.

Pe adresa cotidianului nostru a sosit ieri o epistolă din partea Prefecturii judeţului Olt. Am deschis plicul cu mare atenţie, crezind că, după tot ce a prezentat cotidianul nostru despre mascarada de proces privind „insultarea“ şi „calomnierea“ – cică – a prefectului de Olt, n-ar fi exclus să primim cadou niscai antrax la pachet. Cind colo, era doar o foicică amărită prin care secretarul general al Prefecturii Olt, pe nume Jan Năstase, işi arăta obedienţa faţă de onor dom’ prefect Marin Diaconescu, hirtiuţă al cărui conţinut il redăm in continuare:

„In legătură cu mesajul primit pe adresa de e-mail existentă pe pagina de web a Guvernului Romaniei – www.gov.ro – vă comunicăm:

Cele două articole publicate in cotidianul Gazeta de Sud sint de rea-credinţă, intrucit conţinutul lor nu corespunde realităţii.

Este inadmisibil că, intr-un stat de drept, se incearcă invinuirea magistraţilor care au sancţionat comiterea unor infracţiuni.

In realitate, cele două articole nu reprezintă decit o insultă grosolană la adresa Prefectului Judeţului Olt. Considerăm că libertatea presei nu se poate confunda cu insulta sau calomnia“.

Uite aşa, Jan Năstase se făcu singurel „de cacao“, răspunzind oficial unei sesizări care fusese adresată de cotidianul nostru Guvernului Romaniei, nicidecum ‘mnealui. De unde şi pină unde secretarul Prefecturii Olt se erijează in guvern, nimeni nu ştie. S-o fi crezut, poate, Adrian Năstase, din cauza numelui comun…

Abia in penultima frază a comunicatului ne-am lămurit că secretaru’ Jan vrea doar să-şi arate supuşenia faţă de prefectul Marin Diaconescu, pe care cică l-am insultat „grosolan“ pentru că am scos la iveală grave erori judiciare săvirşite de justiţia din Olt. Fugi d-aci, dom’le secretar general! Chiar dacă l-oi fi văzut iarăşi „afectat psihic“ şi „supărat“ pe dom’ prefect Diaconescu – aşa cum ai declarat odată in faţa judecătorului Silviu Oancea -, să ştii că n-avem nici un gind să-l insultăm.

Ş-apoi, dom’le Jan, las-o mai moale cu afirmaţii de genul „cele două articole nu reprezintă decit o insultă grosolană la adresa prefectului judeţului Olt“, că noi n-am făcut niciodată aşa ceva. O asemenea afirmaţie din partea dumitale mai că aduce a calomnie, dar nici prin cap nu ne trece să te acţionăm in judecată. Ştii de ce? Iţi spunem tot noi, da’ să nu zici la nimeni: pentru că procesul s-ar judeca tot la Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS