10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConducerea Corpului Gardienilor Publici Mehedinti ar putea fi inlocuita

Conducerea Corpului Gardienilor Publici Mehedinti ar putea fi inlocuita

Criza financiara prin care trece in aceasta perioada Corpul Gardienilor Publici (CGP) Mehedinti nu a ramas neobservata de conducerea judetului.

Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Mehedinti, Constantin Sirbulescu, situatia este cauzata in special de lipsa unui management eficient al actualei conduceri a institutiei. Constantin Sirbulescu a spus ca directorii de la Garda Financiara Mehedinti

i-au confirmat ca la Corpul Gardienilor Publici Mehedinti, banii nu au fost folositi in mod judicios. Cei aproximativ 600 de angajati nu si-au primit salariile de peste doua saptamini, deoarece institutia nu a avut lichiditati financiare.

Comandantul CGP Mehedinti, Constantin Iacob, a spus ca situatia este cauzata de blocajul financiar: „Noi avem de primit bani pentru serviciile prestate de la mai multe societati din judet. Acestea au tot aminat platile si noi nu am avut lichiditati, ca sa putem plati salariile. Conducerea Consiliului Judetean Mehedinti nu a exclus posibilitatea inlocuirii comandantului institutiei, in cazul in care vor iesi la iveala grave nereguli financiare:

„Asteptam ca, in urma verificarilor, institutiile abilitate sa ne prezinte situatia si apoi vom lua masurile necesare, care pot merge pina la inlocuirea actualei conduceri“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS