Acasă Local Gorj Un gorjean a spart geamul usii de la prefectura

Un gorjean a spart geamul usii de la prefectura

-

Un barbat aflat in stare avansata de ebrietate a fost retinut ieri-dimineata de politistii din Tirgu Jiu, dupa ce a spart geamul usii de la Prefectura Gorj.

Dumitru Cretu, de 45 de ani, fara ocupatie, a plecat joi seara la baut. In zona garii a fost amendat de politie cu 2.000.000 de lei, pentru tulburarea linistii publice. Putin mai tirziu, in jurul orei 5.30, Dumitru Cretu a plecat glont spre Prefectura Gorj, ducind cu el mai multe pietre luate de la terasamentul de cale ferata.

Cind a ajuns in fata usii, a aruncat una din pietre, iar geamul s-a spart. Barbatul a fost retinut de politie, fiind cercetat pentru distrugere. Valoarea pagubelor produse este de 300.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Barul de oxigen

În New Delhi, capitala Indiei, concentraţia de praf din aer depăşeşte cu mult limita de toleranţă fixată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Senatorul PNL, Costel Şoptică prins cu 105 km/h în localitate

Senatorul PNL, Costel Şoptică a rămas fără permisul de conducere, deoarece a fost prins conducând cu 105km/h în localitate. Parlamentarul a refuzat să prezinte documentele şi nu a semnat procesul verbal întocmit de oamenii legii, informează Mediafax.