Acasă Local Gorj Si-a omorit fiul si a plecat la baut

Si-a omorit fiul si a plecat la baut

-

Un gorjean din Matasari si-a ucis fiul cu mai multe lovituri de cutit, dupa care a plecat sa bea ceva impreuna cu concubina sa. Aristica Pasare, de 41 de ani, din Matasari, fara ocupatie, a plecat joi seara impreuna cu concubina sa, Gina Dobrin, si cu fiul sau, Ilie Cosmin Pasare, de 21 de ani, prin mai multe baruri din comuna. Dupa miezul noptii, acestia s-au hotarit sa se intoarca acasa. Aristica Pasare s-a dus sa se odihneasca, iar Ilie Cosmin a ramas la discutii cu Gina Dobrin, careia a inceput sa ii faca avansuri.

Injunghiat in inima

Pentru ca nu ceda avansurilor sale, intre Cosmin si Gina Dobrin a izbucnit o altercatie. Auzind zgomot, Aristica Pasare, care consumase peste un litru de vodka, s-a dus in bucatarie ca sa vada ce se intimpla. Dupa un schimb dur de replici cu fiul sau, in timpul caruia s-au impartit cu generozitate pumni si palme, Aristica a pus mina pe un cutit cu lama de 20 de centimetri si i l-a infipt in spate lui Cosmin. Tinarul a incercat sa fuga, insa a fost prins in curtea casei de tatal sau, care i-a mai aplicat citeva lovituri de cutit in inima. Cind au vazut ca nu mai traieste, Aristica si concubina lui l-au spalat de singe pe tinar si l-au asezat in pat, sa „doarma“. Cei doi au plecat apoi intr-un bar din comuna, pentru a-si continua petrecerea. Ieri-dimineata, Aristica Pasare a mers la politia din comuna, unde a dezvaluit crima. Acesta a fost arestat in baza unui mandat pe 30 de zile, fiind acuzat de omor calificat, fapta pentru care poate primi pina la 25 de ani de inchisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Spania, din nou campioană europeană la handbal

Naționala masculină de handbal a Spaniei a rușit să-și apere titlul de campioană europeană la handbal masculin. Ibericii au învins reprezentativa...