5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjO minora a fost vinduta intre proxeneti pe 2,5 milioane de lei

O minora a fost vinduta intre proxeneti pe 2,5 milioane de lei

Tinara a fost sechestrata intr-un apartament din Rovinari, fiind obligata sa intretina raporturi sexuale cu 25 de barbati

O tinara de 16 ani a ajuns in Centrul de primire minori din Tirgu Jiu, dupa ce a reusit sa evadeze de la proxenetii care o sechestrasera. Vlaicu G.I. este din Teleorman si a fost adusa la Rovinari de o banda de proxeneti care au vindut-o pe suma de 2,5 milioane de lei unor pesti din localitate. Fata a fost sechestrata intr-un apartament din Rovinari, timp de o luna, si obligata sa se prostitueze. Ea a fost nevoita sa intretina relatii sexuale cu 25 de barbati pe care-i racola pestele. Tinara a reusit sa scape cind cel care o tinea inchisa a trimis-o la un prieten de-ai lui, care locuia in blocul vecin, sa-i transmita un mesaj. Trecind prin fata unui bar, fata a vazut un politist, caruia i-a povestit ce a patit, reusind astfel sa scape.

O comisie va decide soarta fetei

Cazul este in cercetarea Inspectoratului de Politie Gorj, numele proxenetilor nefiind dezvaluite.

„Este primul caz de minor sechestrat si obligat sa se prostitueze, de cind s-a infiintat Directia pentru Protectia Drepturilor Copilului (DPDC) Gorj. Fata este in Centrul de primire minori, unde va fi ingrijita pina la finalizarea anchetei. Ea a fost supusa unor controale medicale pentru a fi tratata daca va fi cazul. Trebuie facute cercetari si in ceea ce priveste familia ei din Teleorman, despre care nu stim nimic. In functie de rezultatul anchetei si de datele care vor mai aparea, o comisie va decide ce se va intimpla cu ea“, a spus Constantin Preoteasa, seful DPDC Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS