5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj„Copilul“ sefului OJPC Gorj cere bani patronilor din Tirgu Jiu

„Copilul“ sefului OJPC Gorj cere bani patronilor din Tirgu Jiu

„Faceti o donatie si tata o sa aiba grija de voi!“

O metoda originala de a face rost de bani a fost descoperita de un tinar din Centrul de Plasament Tirgu Jiu. Adrian Stanciu merge in scolile si barurile din oras, spunind ca este fiul lui Ion Tudor, seful OJPC Gorj.

Folosindu-se de numele acestuia, tinarul cere bani pentru scopuri caritabile, precizind ca este voluntar la o fundatie. „Faceti o donatie si tata o sa aiba grija de voi“, este replica prin care Adrian Stanciu incearca sa-i convinga pe patroni sa fie darnici. „Am primit mai multe semnale ca acest tinar se foloseste de numele meu pentru a cere bani. Uneori spune ca este finul meu. A fost atit la Liceul Economic, cit si la un bar din oras, unde a cerut donatii. Cei de la liceu l-au scos afara. Cine l-a crezut n-are decit sa plateasca. Prostia si fudulia se platesc“, a declarat Ion Tudor.

Acesta a precizat ca nu a anuntat politia pentru ca nu s-a intilnit personal cu tinarul respectiv. Conducerea Directiei pentru Protectia Drepturilor Copilului Gorj spune ca a auzit despre acest caz, tinarul mergind in mai multe birouri din Consiliul Judetean, cu diferite variante ale acestei povesti. El risca sa fie dat afara din Centrul de Plasament, mai ales ca in curind va implini 18 ani si are peste 350 de absente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS