16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn baietel din Coteana si-a pus streangul de git

Un baietel din Coteana si-a pus streangul de git

Mihai Joita, de 13 ani, din comuna Coteana – Olt, s-a sinucis fara sa lase nici un bilet de adio sau sa dea vreo explicatie. El a fost gasit spinzurat cu o fringhie intr-un grajd din ograda casei. Gestul baiatului i-a surprins pe toti din familie, mai ales ca acesta se purtase normal, iar inainte de a comite gestul a facut curat in grajd, asa cum facea de obicei. Fringhia cu care si-a pus capat zilelor o avea de la un unchi din comuna Brebeni care, la sfirsitul anului trecut, a murit ars de viu in casa impreuna cu cei trei copii ai sai.

Directoarea Scolii Coteana, Maria Goran, a afirmat ca baietelul nu a spus nimic nici la scoala. El avea probleme cu sanatatea si nu prea se omora cu invatatura. Provenea dintr-o familie saraca, cu sapte copii, iar uneori lipsea de la scoala pentru ca nu avea nici cu ce sa se incalte. Sanatatea precara si saracia au facut ca Mihai, la 13 ani, sa ramina tot in clasa a V-a, fiind cu doi ani mai mare decit colegii sai de clasa si in aceeasi clasa cu un frate de-al sau mai mic.

Unul dintre prietenii sai de la scoala a spus ca Mihai era mai tot timpul trist si odata ii ceruse ca, in caz ca va muri, sa-i faca un sicriu din aluminiu.

Primaria Coteana va ajuta familia indoliata cu cele necesare, iar profesorii si fostii colegi au facut ieri donatii pentru inmormintarea lui Mihai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS