9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLesinata la usa lu’ Bulucea

Lesinata la usa lu’ Bulucea

O femeie a lesinat ieri la prinz in fata usii Biroului relatii cu publicul din Primaria Craiova, dupa ce a avut o altercatie cu sefa serviciului, Elvira Stancu. Gardienii au chemat Salvarea, iar un echipaj SMURD i-a acordat femeii primul ajutor, apoi a transportat-o la Spitalul de Urgenta Craiova.

Sefa Serviciului relatii cu publicul, Elvira Stancu, sustine ca scandalul s-a iscat dupa ce a dat-o afara din birou pe femeie:

„Persoana se numeste Maria Degeratu, este de etnie roma si locuieste impreuna cu cei patru copii ai sai in baracile din tirgul de saptamina. Ea a venit la noi sa reclame ca nu si-a mai primit ajutorul social si, dupa ce am verificat, am aflat ca, de fapt, nu si-a mai actualizat dosarul, la inceputul acestui an. Eu am dat-o afara ca sa pot vorbi cu cei de la acest serviciu, apoi am auzit scandal la usa si am vazut Salvarea. Nici macar nu am apucat sa-i spun ce trebuie sa faca…“

Oamenii prezenti la incident sustin ca femeia a mai venit si in alte zile sa-si ceara drepturile, dar ca, din nefericire, nimeni nu i-a dat lamuriri clare despre ceea ce s-a intimplat. Oamenii mai spun ca romii sint, in general, tratati cu o oarecare graba si ca de vina sint si liderii acestei etnii, care ar trebui sa fie primii care sa-i indrume pe cei cu probleme in intocmirea diferitelor dosare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS