24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoua cupluri si-au unit destinele la 55 de ani

Doua cupluri si-au unit destinele la 55 de ani

Sapte copii s-au nascut ieri in judetul Olt. Primul bebelus, un baietel cu o greutate de trei kilograme, s-a nascut la Spitalul din Caracal, in jurul orei 2.05. La Caracal, la aceeasi maternitate, joi s-au nascut cinci bebelusi.

Cadrele medicale de la maternitatea Spitalului Judetean Slatina au avut si ele o zi agitata. Potrivit celor declarate de doctorita Eugenia Cirjan de la Sectia nou-nascuti, toti micutii nascuti ieri sint perfect sanatosi, desi nasterile nu au fost deloc lipsite de peripetii.

„Primul dintre bebelusi, o fetita, s-a nascut in jurul orei 3.00 si are o greutate de trei kilograme. A urmat apoi o alta fetita, perfect sanatoasa si inca doua nasteri, de data aceasta cu probleme in sensul ca unul dintre bebelusi s-a nascut prin cezariana si a cintarit 2,8 kilograme, iar celalalt s-a nascut prematur si a avut o greutate de 1,9 kilogame. Acum, cele doua fetite sint in afara oricarui pericol“.

Si la maternitatea Spitalului Orasenesc din Bals a fost ieri activitate: doi baietei au preferat sa se nasca de Ziua Indragostitilor.

Dragostea nu are virsta

Doua cupluri au decis sa-si uneasca destinele de Ziua Indragostitilor la Slatina. Daca in cazul unuia din cele doua cupluri alegerea acestei zile speciale este de inteles (cei doi, Cristian Matei si Mihaela Gheorghe, avind media de virsta de 25 de ani), cel de-al doilea cuplu a ales aceasta zi intimplator.

„Eu am 63 de ani, iar sotia mea 55 de ani. Amindoi am divortat si, dupa ce am stat impreuna citiva ani, am decis ca sa si oficializam legatura noastra, desi acest lucru am vazut ca nu prea mai e la moda. Tinerii din ziua de azi prefera sa faca pasul acesta cit mai tirziu, ceea ce nu e chiar bine. Timpul nu sta pe loc“, a spus, zimbind strengareste, bunicutul insuratel. De mentionat ca onorurile au fost oficiate de viceprimarul Slatinei, Marin Postolache.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS