10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNora si-a taiat soacra cu toporul ca sa puna stapinire pe casa

Nora si-a taiat soacra cu toporul ca sa puna stapinire pe casa

O femeie din comuna doljeana Dragotesti a ajuns in noaptea de marti spre miercuri la Spitalul de Urgenta din Craiova, dupa ce nora ei a lovit-o cu un topor in cap.

Ioana Cioriia, de 59 de ani, este acum sub supraveghere medicala in Clinica de neurochirurgie a spitalului craiovean, pentru o plaga taiata in regiunea frontala.

Femeia povesteste ca marti seara, in jurul orei 18.00, a avut un conflict cu nora ei, Flori Neculici, de 40 de ani, pe un subiect mai vechi: dreptul de mostenire asupra casei in care locuieste batrina:

„Nora-mea si-a lasat barbatul si copilul in apartamentul lor din Bals si s-a facut stapina in casa mea, pe care cica i-ar fi lasat-o ei barbatu-meu inainte de a muri. Zicea ca eu nu am nici un drept sa locuiesc aici, dar n-a putut dovedi cu acte. I-am spus ca n-o sa ma dea afara niciodata, ca e casa facuta de mine cu barbatul meu“.

Ioana spune ca vorbele acestea au infuriat-o teribil pe nora, care a incercat sa o scoata cu forta din casa. „Tipa la mine sa ies afara. Eu n-am vrut si m-am dus in camera ca sa ma schimb. Atunci a venit dupa mine si m-a lovit cu un topor in cap“. Batrina a fugit in curte cu singele siroindu-i pe frunte ca sa ceara ajutor la vecini. A fost anuntata imediat politia, care a transportat-o pe Ioana la spital pentru ingrijiri medicale.

Batrina sustine ca are de gind sa-si dea nora in judecata pentru ca nu a fost prima oara cind a fost agresata de aceasta: „Asta-vara, m-a legat cu o sirma de miini si m-a batut ca pe un ciine. Fetele mele nu mai aveau curaj sa ma viziteze pentru ca le-a batut si pe ele“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS