12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMoarte suspecta la Bradesti

Moarte suspecta la Bradesti

• O femeie din comuna doljeana Bradesti a decedat marti seara,
dupa ce a primit o bataie zdravana
de la concubinul ei • In urma cercetarilor, s-a stabilit ca decesul
a survenit nu din cauza bataii primite, ci pentru ca victima era moarta de beata, „lichidind“ de una singura aproape doi litri de tuica

Joita Geamanu, de 29 de ani, traia din 1995 in concubinaj cu Ion Avram, de 35 de ani. Locuiau in garsoniera primita de barbat de la SC Foraj-Sonde – unde el era angajat -, intr-un bloc din comuna doljeana Bradesti. Aveau impreuna o fetita, Irina Avram, acum in virsta de doi ani. Femeia mai avea un baiat, nascut cu 11 ani in urma, ca rod al unei relatii anterioare, copilul fiind dat in ingrijire bunicii materne.

Joita si Ion s-au impacat bine o vreme, pina cind in viata de cuplu a aparut o problema: bautura.

A baut singura aproape doi litri de tuica

De multe ori, cind se intorcea de la munca, Ion Avram isi gasea concubina bauta. Din aceasta cauza au pornit multe scandaluri la care vecinii au fost martori. La fel s-a intimplat si marti seara.

Barbatul s-a intors de la lucru pe la ora 18.30. Cind a intrat in casa, iubita sa zacea pe pat, atit de beata incit nu putea nici macar sa mai vorbeasca. El s-a enervat, a pus mina pe un bat si a inceput sa o croiasca peste miini si peste picioare, intrebind-o: „De unde ai baut de data asta? Unde ai ascuns sticla?“. Vazind ca nu primeste nici un raspuns, Ion Avram a lasat-o in pace. Putin mai tirziu, a observat insa ca Joita nu mai respira. Chemati de barbat, vecinii au dat fuga sa o resusciteze pe femeie. Era insa prea tirziu. Iar Ion Avram a fost cuprins de remuscari, considerind ca el o omorise in bataie.

Veniti pentru a ancheta presupusul omor, politistii si procurorii au gasit in garsoniera, bine dosita, si sticla care-i pricinuise Joitei Geamanu starea de letargie. Era o sticla de doi litri cu tuica, din care femeia bause singura mai mult de trei sferturi. Dupa cum s-a stabilit la autopsie, cauza mortii fusese exact tuica mentionata.

„Potrivit autopsiei, cauza mortii o constituie exclusiv intoxicatia acuta etilica. S-au constatat leziuni la nivelul bratelor, al picioarelor si feselor, dar fara nici o legatura de cauzalitate cu decesul“, a precizat procurorul Robert Kelemen, purtatorul de cuvint al Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS