13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn tinar din Baia de Fier s-a ales cu gitul in ghips

Un tinar din Baia de Fier s-a ales cu gitul in ghips

Un pariu neonorat a facut ca un gorjean sa fie trimis pe patul spitalului, cu gitul in ghips. Dupa ce au baut impreuna la un bar din comuna, in noaptea de 30 spre 31 ianuarie, doi tineri s-au gindit sa puna ramasag pe localitatea unde un prieten de-ai lor din sat a terminat liceul. Pentru ca nu au ajuns la nici o intelegere, acestia au mers acasa la cel care a intrat in carti fara sa vrea. Dupa ce, in prima faza, totul se lamurise, lucrurile au degenerat din cauza banilor.

Radu Babaligea, de 27 de ani, este internat la Sectia oftalmologie a Spitalului Judetean din Tirgu Jiu. Acesta declara ca, dupa ce a fost trintit la pamint in zapada, nu a mai stiut ce se intimpla cu el, trezindu-se cu gitul in ghips la spital.

„Am fost la un bar din comuna cu mai multa lume. Am plecat de acolo pe la ora 11.00 si nu stiu ce s-a intimplat de am ajuns la pariul asta. L-am intrebat pe Cristian Teodorescu, cu care eram, unde a terminat liceul un fin de-ai familiei mele, Liviu Ecovescu. Eu am pierdut pariul, care era pe un milion de lei. I-am dat 500.000 de lei si am plecat spre casa, urmind sa ii dau si restul, de acasa. S-au luat cu masina dupa mine si m-am trezit pe capota. Dupa aia nu am mai stiut nimic. Am ramas inconstient pe drum. M-a trezit latratul unui ciine“, a declarat Radu Babaligea, cel internat.

„Am aprins becul si m-am speriat de el“

Liviu Ecovescu era in casa cu tatal sau si privea la televizor. Acesta a fost scos din casa pentru a-i lamuri pe cei doi unde a terminat liceul.

„Au venit la mine, Radu a batut in geam si le-am spus ca am terminat liceul in Baia de Fier. Eu nu am stiut unde se va ajunge de la asta. Nu m-am gindit… Peste o jumatate de ora am auzit iar batai in geam. Am aprins becul si m-am speriat de el. Mi-a zis ca au dat cu masina in el. L-am dus imediat la spital“, a spus Liviu Ecovescu. Gheorghe Stanciu, medicul care l-a preluat pe ranit, a afirmat ca Radu Babaligea a suferit un traumatism cranio-facial, principala afectiune fiind o entorsa cervicala care i-a afectat inelele cervicale C4 si C5. Cel ranit are acum pe git un corset de ghips.

Cristian Teodorescu a primit mandat pe cinci zile

Cristian Teodorescu, cel care a fost nemultumit ca nu a primit decit jumatate din suma pe care pusese pariu, a fost ridicat de catre mascati si predat politistilor din Tirgu Jiu. Tinarul a primit un mandat de arestare pe cinci zile, acesta urmind sa fie prelungit in functie de cursul cercetarilor.

Subcomisarul Cornelia Micu, purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, a declarat: „Lui Cristian Teodorescu i se va prelungi mandatul de arestare. Este recidivist. A fost retinut pentru comiterea infractiunilor de conducere in stare de ebrietate si vatamare corporala.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS