12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMarian Paun sustine ca intretinea de la 14 ani relatii sexuale cu victima

Marian Paun sustine ca intretinea de la 14 ani relatii sexuale cu victima

• Barbatul si-a tirit victima intr-o baraca, a sugrumat-o si i-a dat foc • „Cind eram treaz, ma lasa sa ma culc cu ea, cind eram beat, ma respingea…“

Autorul crimei comise in urma cu o saptamina in localitatea Vinatori, Mehedinti si a carui victima a fost o batrina de 61 de ani, a dezvaluit marti cum si-a omorit vecina. Marian Paun, de 20 de ani, din localitate, a spus ca in seara crimei era baut, iar ideea de a-si vizita vecina, Angelica Neagoe, i-a venit la bar.

„Am fost la birt, am baut o sticla de lichior si m-am imbatat. Un prieten cu care eram mi-a zis: <<Ba, Mariane, mergem, ba, la vecina aia a ta, Angelica?>>. I-am spus ca mergem, am sarit gardul si am batut in usa sa-mi deschida. N-a vrut si a inceput sa tipe si sa ceara ajutor la vecini. Atunci, m-am speriat, am spart geamul, am rupt gratiile si am intrat peste ea in casa. Am luat-o la bataie si i-am spus ca, daca nu merge cu mine la baraca, o omor“.

„Am crezut ca arde si ca nu o mai gaseste nimeni…“

Tinarul si-a dus victima intr-o baraca de la marginea localitatii, unde a incercat sa intretina relatii sexuale cu ea. Pentru ca batrina s-a opus, Marian Paun a trecut la amenintari:

„I-am spus ca o omor, dar nu m-a crezut si m-a intrebat ce am cu ea. Am pus-o jos, am strins-o de git si i-am dat cu picioarele in cap. Cind am vazut ca nu mai misca si ca a murit, am dat foc la baraca si am fugit. Am crezut ca arde si ca nu o mai gaseste nimeni“. Criminalul a sustinut ca intretinea relatii sexuale de aproximativ sase ani cu vecina sa, adica de la virsta de 14 ani.

„Ma duceam de mai multe ori la ea, de sase ani ma duc. Cind eram treaz, ma lasa sa ma culc cu ea, dar cind eram beat, ma respingea“, a spus Marian Paun.

Cadavrul femeii a fost descoperit de politistii din localitate, avind un picior ars si muscat de ciini, iar la scurt timp a fost depistat si autorul crimei. Tinarul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, si este cercetat pentru omor, tentativa de viol si distrugere de bunuri. Potrivit procurorului Ionel Bleoanca, el risca o pedeapsa cuprinsa intre zece si 20 de ani de inchisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS