Acasă Local Elevii mehedinteni invata sa spuna NU delincventei juvenile si consumului de droguri

Elevii mehedinteni invata sa spuna NU delincventei juvenile si consumului de droguri

-

Liceenii mehedinteni participa de ieri, pentru trei zile, la activitati privind prevenirea consumului de droguri si a delincventei juvenile. Actiunea este organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Mehedinti, Centrul Judetean de Prevenire si Combatere Antidrog Mehedinti si Inspectoratul Judetean de Politie Mehedinti, iar liceele implicate in acest proiect sint: Grupul Scolar Constructii-Montaj, Grupul Scolar „Domnul Tudor“, ambele din Drobeta Turnu Severin, Liceul „Matei Basarab“ si Liceul „Traian Lalescu“ din Orsova. Prima tema a actiunii a debutat sub genericul „Violenta si urmarile ei“, prezentata elevilor severineni de reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti. La Strehaia, elevii liceului din localitate au vizionat mai multe casete puse la dispozitie de Organizatia Internationala a Muncii, in scopul combaterii traficului ilegal de persoane. Ultimele doua zile ale manifestarii sint rezervate dezbaterilor pe tema drogurilor si vor avea loc in Drobeta Turnu Severin si Orsova.

„Speram ca in aceste zile, elevii mehedinteni sa invete sa-si formeze o opinie despre efectele nocive pe care le au asupra lor violenta, dar si consumul de stupefiante“, a spus Lucia Ciorita, purtatorul de cuvint al Inspectoratului Scolar Judetean Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Este o zi în care recompensele, favorurile şi banii obținuți de la locul de muncă alcătuiesc tema principală. Puteţi primi mici...