17.9 C
Craiova
duminică, 7 iunie, 2020
Știri de ultima oră Local 122 de bilete jucate la agentiile din Olt sint cistigatoare la Loto 6/49

122 de bilete jucate la agentiile din Olt sint cistigatoare la Loto 6/49

Oltenii au cistigat in total, la extragerea Loto 6/49 de duminica, 2 februarie, aproximativ doua miliarde de lei, dupa spusele conducerii filialei Olt a Loteriei Romane. Doua persoane au cistigat la categoria a II-a si alte 120 au cistigat la categoria a III-a. Seful filialei, Gheorghe Iordanca, a precizat ca abia ieri-dimineata s-au confruntat listele existente la Bucuresti pentru a se afla citi cistigatori exista la categoria a II-a, listele la categoria a III-a fiind deja primite la Slatina inca de luni. Acesta a precizat insa ca unii jucatori au cistigat cu mai multe variante, ajungind pina la cistiguri de 20 de milioane de lei. Din cei 120 de cistigatori ai categoriei a III-a, numai 30 se prezentasera pina ieri pentru a-si ridica premiile in valoarde de 5,8 milioane de lei pentru fiecare varianta cistigatoare.

Cei doi cistigatori ai categoriei a II-a sint Marian Benescu din comuna Perieti si Florina Scurtu din Optasi. Primul era somer, iar cel de-al doilea este chiar sora primarului comunei Optasi, Florina Scurtu, si ea fara serviciu si cu o situatie materiala nu prea buna.

Primarul Marin Scurtu a spus ca banii au venit la fix pentru sora lui, pentru ca tocmai voia sa ia un imprumut de la banca pentru a cumpara niste animale. Acesta a mai spus ca, de multe ori, a ajutat-o pe sora lui si familia ei atunci cind nu-i mergea prea bine. Florina Scurtu a cumparat sase bilete pentru aceasta extragere, iar fratele ei numai doua.

Cei doi cistigatori ai categoriei a II-a isi vor putea ridica premiul in bani de la sediul din Bucuresti al Loteriei Romane, in timp ce autoturismele le vor primi la sfirsitul saptaminii viitoare, in cadrul unei ceremonii oficiale de inminare.

Marele cistigator ar putea fi din Olt?

In ceea ce priveste marele premiu, seful filialei Olt a Loteriei Romane, Gheorghe Iordanca, a spus ca nu se stie deocamdata identitatea cistigatorului, iar Loteria s-ar putea ca de aceasta data sa nu dezvaluie nici macar localiatea din care este acesta, din cauza sumei foarte mari aflate in discutie.

„Nu este exclus ca el sa fie din Olt, dar poate fi de oriunde din tara. Deocamdata, nu se stie acest lucru“, a mai spus acesta. Directorul Gheroghe Iordanca a adaugat insa ca, in general, jucatorii olteni au fost destul de norocosi de-a lungul timpului. Ultimul premiu substantial cistigat de un oltean a fost ,,adjudecat“ anul trecut la Loto Jocker, in luna iulie, de Ion Ulei, din comuna Pestra- Draganesti – Olt. Acesta era trompetist, iar biletul care i-a adus aproximativ 20 de miliarde de lei l-a jucat inainte de a se duce sa cinte la o inmormintare. Premiul cistigat de Ion Ulei a fost primul si singurul cistigat la categoria I la Loto Jocker pina in prezent in Romania.

„Banii nu l-au schimbat, a ramas acelasi om, poate putin mai elegant imbracat. Si acum ma intilnesc cu el pe strada si vorbim. Dar este poate printre putinii cistigatori la loto care nu si-a schimbat viata radical dupa ce au cistigat. De obicei, acestia si-o schimba in rau…“, a spus seful filialei Olt a Loteriei Romane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

VIDEO | Gică Hagi: Îi doresc Craiovei să se...

Antrenorul formației FC Viitorul, Gică Hagi, a...

ȘTIRI GdS

VIDEO | Gică Hagi: Îi doresc Craiovei să se...

Antrenorul formației FC Viitorul, Gică Hagi, a concluzionat că i-a plăcut cum s-au mișcat elevii săi în amicalele cu Universitatea Craiova, de...

VIDEO | Concluzia lui Cristiano Bergodi: „Per total sunt...

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a tras concluziile după cele două jocuri de verificare susținute astăzi, în Lunca Jiului, cu FC...

Doi copii din Hunedoara au aruncat un câine de...

Doi copii din orașul Vulcan, județul Hunedoara, au dus sâmbătă un câine pe bloc și l-au aruncat în gol, animalul murind. Poliția...

41 români care munceau într-o fabrică din Germania au...

41 de cetăţeni români care îşi defăşoară activitatea la o companie de prelucrare a cărnii din Germania au fost testaţi pozitiv, majoritatea...

A murit Florica Genoiu, mama primarului Craiovei

Colectivul Primăriei Craiova transmite condoleanțe edilului Craiovei, Mihail Genoiu, după ce mama acestuia, Florica Genoiu, a încetat din viață.

Pas cu pas spre un nou titlu. Bayern i-a...

Bayern Munchen s-a impus fără emoții, sâmbătă, pe terenul celor de la Bayer Leverkusen cu scorul de 4-2 și astfel se apropie din ce...