16.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn tinar si-a omorit vecina si a incercat sa-i ascunda cadavrul in padure

Un tinar si-a omorit vecina si a incercat sa-i ascunda cadavrul in padure

O batrina din comuna Vinatori – Mehedinti, despre care politistii din localitate au fost sesizati miercuri ca a disparut de la domiciliu, a fost gasita moarta. Dupa mai multe ore de cautari, politistii au gasit cadavrul Angelicai Neagoe, de 60 de ani, pensionara CAP, la marginea unei paduri, avind un picior ars si muscat de un ciine.

Din primele cercetari, politistii au ajuns la concluzia ca batrina a fost omorita de o persoana initial necunoscuta. La fata locului s-a deplasat o echipa a IJP Mehedinti, coordonata de procurorul criminalist al Parchetului de pe linga Tribunalul Mehedinti, care, in urma cercetarilor desfasurate, a reusit identificarea si retinerea autorului. Potrivit purtatorului de cuvint al IJP Mehedinti, inspector principal Cristian Ciocan, criminalul este un tinar de 20 de ani, din aceeasi localitate. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile si introdus in arestul inspectoratului. Politistii au gasit urme de singe si la domiciliul victimei. Se pare ca barbatul a omorit-o pe femeie in propria locuinta, dupa care a incercat sa ascunda cadavrul.

Vecinii batrinei spun ca Angelica Neagoe a depus pe numele tinarului, cu care era si vecina, patru plingeri la politie, din cauza ca acesta intra deseori peste ea in casa sau ii spargea geamurile. Politistii au exclus posibilitatea ca scopul crimei sa fie jaful, deoarece batrina avea o situatie materiala precara. Ea nu avea nici curent electric, singura sursa de iluminat fiind o lampa cu gaz. Cadavrul victimei a fost dus la morga Spitalului Judetean Mehedinti, pentru efectuarea necropsiei. Cercetarile in acest caz continua, pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs fapta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS