13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn tinar a inchiriat o camera la hotel ca sa-si puna capat zilelor

Un tinar a inchiriat o camera la hotel ca sa-si puna capat zilelor

„Draga ticule, sincer imi pare rau. Magda, sa nu uiti clipele petrecute impreuna. Vreau ca la moartea mea sa te imbraci in alb. Sincere regrete. Imi pare rau!“, acesta a fost mesajul pe care Alin Cismasu l-a lasat scris pe un servetel. Tinarul a mai scris ceva asemanator pe o banana. In camera s-a mai gasit o revista „Povestea mea“ pe coperta careia scria „citeste la pagina opt“.

Un tinar de 25 de ani a ales sa-si puna capat zilelor intr-un mod care a socat atit familia, cit si turistii si personalul Hotelului Gorj din Tirgu Jiu. Alin era student in anul II la Universitatea „Constantin Brancusi“ din Tirgu Jiu si locuia in comuna Balesti, la citiva kilometri de oras. Vineri dupa-amiaza, el a inchiriat o camera la hotelul Gorj. Vazind ca pina simbata, la ora 13.00, tinarul nu a plecat, personalul hotelului a crezut ca acesta intentioneaza sa mai ramina o noapte si a trimis cameristele pentru curatenie.

„Am venit cu colega mea si am gasit usa incuiata. Am descuiat-o si cind am intrat am vazut cheia pe noptiera. Mi-am dat seama ca nu este in regula ceva si nu am mai facut nici un pas. Am presimtit ca s-a sinucis pentru ca nu avea de ce sa stea cu usa incuiata, iar cheia sa o tina in camera. Am fugit si am chemat un baiat de la administratie. El a intrat in baie si l-a gasit. Am intrat si eu si l-am vazut. A fost groaznic. Se spinzurase cu siretul de la pantof de gratarul de la aerisire. Nu-mi dau seama cum a murit totusi pentru ca picioarele stateau pe podea. Am si eu copii si dupa ce am vazut asta o sa incerc sa ma apropii de ei sa nu ajunga intr-o situatie disperata si sa faca asa ceva“, a spus Claudia Lazar, camerista.

„Te-am iubit, Magda, si tu m-ai dispretuit“

Politia a fost chemata de personalul hotelului, dar, pentru ca in acelasi timp un alt barbat murise intr-un cartier din Tirgu Jiu, politistii au ajuns dupa doua ore. Angajatii hotelului care au intrat in camera lui Alin au gasit mai multe bilete pe care acesta le lasase celor dragi.

„Draga ticule, sincer imi pare rau. Magda sa nu uiti clipele petrecute impreuna. Vreau ca la moartea mea sa te imbraci in alb. Sincere regrete. Imi pare rau“. Angajatii hotelului care au intrat in camera au declarat ca tinarul a mai lasat ceva scris pe o banana: „Te-am iubit, Magda, si tu m-ai dispretuit“. „In camera mai era si o revista „Povestea mea“ pe care scria „citeste la pagina opt“. Am apucat sa vad ca acolo era o poveste cu doi tineri care s-au despartit. Probabil ceva asemanator cu ceea ce i se intimplase lui“, a spus Elena Dragan, receptionera.

„I-am dat copilului meu tot ce si-a dorit“

Gestul lui Alin a fost cauzat de o dezamagire sentimentala. El avea o prietena, Magda, cu care fusese impreuna mai multi ani. Fata era tot din Balesti si erau colegi si la facultate. In ultimul timp, relatia dintre cei doi se racise, iar Alin ii daduse un termen fetei, in care sa se gindeasca si sa-si schimbe comportamentul fata de el, pentru a continua. Se pare ca ar fi trebuit sa se intilneasca vineri pentru a se impaca, dar Magda nu a venit la intilnire. Alin era singurul copil al familiei Cismasu.

„I-am dat copilului meu tot ce si-a dorit. Pe 20 ianuarie a fost ziua lui, iar fata a fost la noi acasa. Venea mereu pe la noi. Nu stiam sa se fi certat. Nu stiu ce l-a impins sa faca un asemenea lucru. Nu pot sa cred ca fiul meu a facut asta“, a spus tatal lui Alin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS