13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSpitalul Judetean Mehedinti, actionat in judecata pentru neplata datoriilor

Spitalul Judetean Mehedinti, actionat in judecata pentru neplata datoriilor

Suma pe care o are de incasat de la datornici Societatea de apa-canal SECOM SA Drobeta Turnu Severin, reprezentind datorii si penalitati, se ridica la 11,7 miliarde de lei.

Din aceasta suma, 6,8 miliarde de lei reprezinta datoria asociatiilor de locatari-proprietari, 4,6 miliarde de lei – cea a agentilor economici, 1,5 miliarde de lei- a abonatilor casnici, case particulare, si 300 de milioane reprezinta restanta agentilor economici privati.

Aproximativ 85 de asociatii de locatari-proprietari din Drobeta Turnu Severin inregistreaza restante mai mari de 60 de zile la plata serviciilor furnizate de societatea severineana. „Dintre agentii economici, cea mai mare datorie o inregistreaza Spitalul Judetean Mehedinti, care a fost actionat in judecata pentru neplata restantelor. Suma era foarte mare si vom incerca sa recuperam atit restantele, cit si penalitatile aferente“, a spus Iulian Berciu, directorul Societatii SECOM SA Drobeta Turnu Severin.

Potrivit lui Iulian Berciu, societatea nu a inregistrat pina in prezent nici o plingere din partea consumatorilor, privind tarifele practicate, deoarece pretul serviciilor de apa-canal furnizate este cel mai mic din tara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS