15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPolitia de Frontiera nu permite intrarea sau iesirea masinilor neechipate de iarna

Politia de Frontiera nu permite intrarea sau iesirea masinilor neechipate de iarna

Politistii de frontiera de la Vama Portile de Fier I nu mai permit, incepind de ieri, iesirea sau intrarea in tara a autovehiculelor care nu au o stare tehnica corespunzatoare. Masura a fost luata pentru a se evita blocajele in trafic, in urma ninsorii cazute in ultimele 48 de ore.

Purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Mehedinti, inspector principal Mariana Cenea, a precizat: „Avind in vedere conditiile meteorologice deosebite din ultimele zile, pentru descongestionarea circulatiei si evitarea formarii unor blocaje in trafic pe drumurile nationale si europene, atragem atentia conducatorilor auto ca nu li se va permite intrarea sau iesirea din tara, daca autovehiculele pe care le conduc nu sint echipate cu anvelope si alte accesorii corespunzatoare, prezinta scurgeri de ulei sau alte lichide, nu poseda truse medicale si dispozitive reflectorizante corespunzatoare, daca au lovituri sau alte deformari ale caroseriei“.

Traficul se desfasoara in conditii bune la punctul de trecere a frontierei de la Portile de Fier I si nu se inregistreaza cozi pe sensurile de intrare – iesire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS