16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMinistrul agriculturii demite prin Internet

Ministrul agriculturii demite prin Internet

21 de directori din teritoriu au ramas masca dupa ce au consultat e-mail-ul

Ministrul agriculturii, alimentatiei si padurilor, Ilie Sirbu, a anuntat recent ca a intocmit o lista cu 21 de directori de directii agricole si sefi de servicii din subordinea ministerului propusi pentru a fi demisi din cauza nerespectarii sarcinilor de serviciu. Ilie Sirbu i-a rugat pe cei in cauza sa-si prezinte singuri demisia, pentru a nu se vedea obligat sa-i demita el. Pe 24 septembrie, lista nominala a directorilor vizati a fost transmisa in teritoriu prin e-mail, insa conducerea Directiei Generale pentru Agricultura si Industrie Alimentara (DGAIA) Dolj a ezitat s-o considere oficiala.

Printre cei mentionati pe lista figureaza si directorul Directiei Fitosanitare Dolj, Nicolae Bratu, care a spus: „Nu stiu de ce as fi fost propus si cine anume m-a propus, pentru ca nimeni nu m-a anuntat nimic oficial. Cred ca mi-am indeplinit toate sarcinile de serviciu. Sint convins ca exista cineva interesat in demiterea mea. Am auzit si eu ca as fi aparut pe o lista trimisa prin Internet“.

Pe de alta parte, conducerea DGAIA Dolj sustine ca nu a primit ulterior vreo precizare oficiala referitoare la lista sosita pe e-mail.

„S-a cerut demisia respectivilor, dar fara sa ni se dea mai multe detalii sau sa ni se explice motivele. In orice caz, asteptam ceva oficial din partea ministerului“, a precizat Gheorghe Marinica, director general al DGAIA Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS