14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDoi morti si trei raniti intr-un accident de circulatie

Doi morti si trei raniti intr-un accident de circulatie

Doi barbati au decedat si alti trei au fost grav raniti, intr-un accident de circulatie produs marti seara pe DN 67, in dreptul localitatii Balesti.

Un microbuz care apartine firmei SECOL Romania din Bucuresti si care transporta sapte muncitori ai societatii a iesit de pe carosabil si s-a izbit frontal de un tei, dupa care s-a rasturnat de mai multe ori. Cristinel Pintilie, de 27 de ani, din Iasi, sofer la SC SECOL, a pierdut controlul volanului in momentul in care a intrat intr-o depasire si, cu toate ca a incercat sa ocoleasca teiul, impactul nu a mai putut fi evitat.

In urma accidentului au decedat Spiridon Popescu, de 43 de ani, din Bumbesti Jiu, si Ion Pescaru, de 32 de ani, din Tirgu Jiu. Ilie Avramescu, de 30 de ani, Constantin Catutoiu, de 25 de ani, si Dumitru Buse, de 22 de ani, au fost internati cu multiple traumatisme la Sectia reanimare a Spitalului Judetean din Tirgu Jiu, starea de sanatate a acestora fiind stabila.

„Nu am avut cu cine vorbi la firma“

Cel de-al saptelea ocupant al masinii a scapat doar cu citeva rani usoare. Constantin Catutoiu, din Crasna, a declarat ca in jurul orei 18.30 – 19.00 se intorcea de la serviciu impreuna cu ceilalti colegi, angajati sa execute o lucrare in zona orasului Motru, unde firma SC SECOL Romania SRL cistigase o licitatie pentru refacerea unui drum.

Societatea fusese amendata in urma cu doua saptamini cu 10.000.000 de lei, de catre Serviciul urbanism din cadrul Primariei Tirgu Jiu, pentru o lucrare efectuata necorespunzator, in zona Iezureni. Cu toate ca inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca Gorj au demarat o ancheta, acestia nu au prea avut cu cine sa stea de vorba.

„Cei trei raniti sint in incapacitate temporara de munca. Soferul avea numai patru luni de experienta ca sofer. Nu am prea avut cu cine vorbi. Directorii sint plecati. Nici nu stim daca firma avea toate avizele necesare sa desfasoare lucrari. Vom verifica acest lucru“, a spus Constantin Morus, inspector de munca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS