16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMiine - ziua in care Radio Sud Severin devine scutul oamenilor nedreptatiti

Miine – ziua in care Radio Sud Severin devine scutul oamenilor nedreptatiti

• Radio Sud Severin este singurul radio din tara care isi plateste ascultatorii sa-l critice • Radio Sud Severin este mai mult decit un radio, este o stare de spirit • Decit sa-si insele ascultatorii, mai bine isi intrerupe emisia. Asa ca, daca vreodata nu ne veti mai auzi pe post, sa stiti ca ni s-a intimplat ceva • Radio Sud este mai mult decit un radio, este o iubire, pentru ca bate pe 90,4, frecventa inimilor ascultatorilor sai.

Radio Sud Severin a demonstrat ca si-n Mehedinti se poate face presa. Mafia, care nu a fost deranjata niciodata, s-a simtit zguduita cu stup cu tot. Escrocii, simtindu-se loviti, s-au napustit ca viespile biziind in jurul postului de radio. Au fost momente grele, a fost istorie. Nebunii frumosi care alcatuiesc colectivul Radio Sud Severin au facut fata tuturor presiunilor si riscurilor, au format o echipa in acel moment. De la portar pina la redactorul sef, au fost toti un singur spirit. In acele momente aveam senzatia ca Severinul face parte dintr-o alta lume. Mafiotii, care fusesera invatati ca ziaristii sa le linga bocancii prafuiti, erau nedumeriti, nu intelegeau ce se intimpla, nu intelegeau cum un post de radio poate sa spuna adevarul.

„Nebunii“ de la Radio Sud Severin

Dumneavoastra ati auzit dezvaluirile despre mafioti si lumea lor datorita colectivului de la Radio Sud. Ei, acesti nebuni, au fost nevoiti sa faca fata amenintarilor si presiunilor, sa-i intilneasca pe oamenii care le furnizau informatii, prin paduri, ca-n filmele cu gangsteri. Au dormit zile intregi in sediul postului, doar pentru ca dumneavoastra sa puteti auzi adevarul. Am vrut si, cu ajutorul dumneavoastra, am reusit sa fim postul inimilor voastre. Noi nu am afisat tablite si banere prin oras. Ne ajunge locul pe care ni l-ati rezervat in inimile voastre. Am facut si greseli. Speram ca numarul lor sa fie din ce in ce mai mic. Meritul pentru tot ceea ce am reusit pina acum este al dumneavoastra, al ascultatorilor, fiindca, fara sprijinul dumneavoastra, nu am fi reusit nimic. In acele momente de tensiune, cind noi ne luptam cu mafiotii, v-am simtit aproape. Telefoanele dumneavoastra de incurajare ne-au dat puterea sa mergem mai departe.

Radio Sud Severin, la picioarele ascultatorilor sai

Nu noi sintem buni, ci dumneavoastra, ascultatorii. De aceea am hotarit ca, incepind de miine, Radio Sud Severin sa fie postul dumneavoastra. Veti avea posibilitatea sa participati la realizarea emisiunilor si chiar sa hotariti ce emisiuni sa fie difuzate si care sa fie scoase din program. In fiecare vineri, dumneavoastra veti putea suna la 33.44.55 ca sa ne criticati, sa spuneti ce si de ce nu va place la Radio Sud. Va promitem ca tot ceea ce dumneavoastra stabiliti ca nu va place la Radio Sud, nici nu veti mai auzi pe post. Eforturile dumneavoastra vor fi rasplatite in fiecare miine cu un milion de lei. Incepind de miinei va veti trezi cu Radio Sud si veti adormi cu Radio Sud. Multi dintre dumneavoastra veti gasi in Radio Sud Severin singurul prieten real.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS