17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTirgul Electroutil si-a deschis portile

Tirgul Electroutil si-a deschis portile

Deschiderea oficiala a celei de-a 11-a editii a Tirgului Electroutil 2002, organizat de Camera de Comert si Industrie Oltenia a avut loc simbata, 7 septembrie, la ora 11.00. Manifestarea a debutat cu un recital sustinut de Ansamblul folcloric Maria Tanase. Au luat cuvintul Gheorghe Albu, presedintele institutiei organizatoare, Marin Diaconeasa, vicepresedinte al Consiliului Judetean Dolj, si Cornel Mondea, prefectul de Dolj. Toti cei mentionati au avut numai cuvinte de lauda atit pentru manifestarea in sine, cit si pentru organizatori. Au mai participat senatori si deputati, membri ai Colegiului Camerei de Comert, reprezentanti ai celor mai importante firme din Oltenia, precum si reprezentanti ai camerelor de comert din teritoriu.

Pentru ziua deschiderii, intrarea a fost libera, urmind ca in celelalte zile ale tirgului sa fie perceput „un tarif de intrare modic, de 10.000 de lei, mai mult pentru monitorizarea numarului de vizitatori“, a declarat Silvia Pavel, ofiterul de presa al Camerei. La tirg participa 55 de firme din sase judete, alaturi de opt firme din strainatate. Tarile participante, prezentate in ordinea importantei de catre Gheorghe Albu, sint Franta, Germania, Italia, Suedia si Japonia.

„Cele mai multe standuri apartin producatorilor de automobile, echipamente pentru diferite domenii industriale, dar nu poate fi ignorata prezenta firmelor de informatica si comunicatii, care participa intr-un numar mare, in premiera, anul acesta“, a spus Gheorghe Albu, care se declara multumit de modul in care a debutat tirgul care se pregateste inca de anul trecut. Ca noutate, s-a remarcat salonul membrilor Camerei, carora li s-au pus la dispozitie spatii gratuite atit in interiorul cladirii, cit si in exteriorul acesteia.

Tirgul va fi deschis in fiecare zi, intre orele 10.00 si 18.00, pina pe 11 septembrie, cind va avea loc inchiderea manifestarilor, care au ca principal scop crearea sau dezvoltarea unui climat de afaceri amiabil si profitabil pentru toti agentii economici, nationali si internationali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS