12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Stiri diverse

Amenzi pentru taximetristi

Taximetristii din Drobeta Turnu Severin au fost controlati, la sfirsitul saptaminii trecute, de reprezentantii primariei, impreuna cu politistii de la Serviciul Circulatie. Principalul scop al verificarilor l-a constituit existenta licentelor de taximetrie si a rovignetelor, aplicate pe portierele din spate ale masinii, devenite obligatorii. Taximetristii gasiti in neregula au fost sanctionati cu cite 1,5 milioane de lei.

(F.L.)

Individ periculos, prins de politistii de frontiera severineni

Politistii de frontiera din cadrul sectorului Drobeta Turnu Severin au surprins vineri un individ periculos, in timp ce inota pe Dunare, catre malul iugoslav. Cu ajutorul unei salupe, acesta a fost adus pe malul romanesc si, dupa cercetari, s-a stabilit ca este vorba de Sandu Ionel, de 36 de ani, din judetul Arges, considerat de politia din acest judet ca fiind o persoana deosebit de periculoasa. El era cautat de cadrele IJP Arges, pentru comiterea mai multor infractiuni de furt si distrugere de bunuri, prin incendiere. Pentru comiterea infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, lui Sandu Ionel i-a fost intocmit dosar penal, urmind sa raspunda si pentru celelalte fapte comise.

(F.L.)

Nou-nascut aruncat la groapa de gunoi

Un nou-nascut a fost gasit vineri dupa-amiaza la groapa de gunoi a municipiului Tirgu Jiu. Fetita, care cintareste 3,8 kilograme, a fost descoperita de doi cetateni care treceau pe linga groapa de gunoi si care au anuntat imediat gardienii aflati in serviciul de paza. Cadavrul a fost dus de politie la morga Spitalului Judetean din Tirgu Jiu, in vederea efectuarii necropsiei.

(E.M.)

A murit de la un pahar de vin

O femeie din Rosia de Amaradia – Gorj a fost gasita moarta dupa ce a consumat un pahar de vin. Ileana Mosoiu, de 47 de ani, a baut vineri seara un pahar de vin cu familia, mergind apoi sa doarma. Din nefericire, alcoolul i-a fost fatal, duminica dimineata Ileana Mosoiu fiind descoperita moarta de catre barbatul ei. Rudele au declarat ca, desi era grav bolnava, aceasta nu a tinut cont de sfatul celor din casa si a baut. Cadavrul a fost transportat pentru efectuarea necropsiei la morga din Tirgu Jiu.

(E.M.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS