21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAndra, Sistem, Bosquito si Candy cinta la Zilele statiunii Baile Herculane

Andra, Sistem, Bosquito si Candy cinta la Zilele statiunii Baile Herculane

Zilele orasului Baile Herculane au ajuns in acest an la cea de-a treia editie. Manifestarile vor debuta miine, cu o liturghie arhiereasca, oficiata in Parcul Central al statiunii, incepind cu ora 10.00, urmata de sedinta solemna a Consiliului Local Baile Herculane. Semnalul inceperii sarbatorii va fi dat la ora 14.00, de intrarea triumfala a patronului spiritual al statiunii, Hercules Sanctus, pe un car alegoric, inconjurat de majorete. Miine dupa-amiaza vor avea loc doua evenimente majore: deschiderea Tirgului international „Fabricat in Romania pentru turismul balnear“ si inaugurarea celui mai modern hotel din statiune, de patru stele. Prima seara se va incheia cu recitaluri Andra si Sistem.

Cosmin Gusa, Ecaterina Andronescu si Dan Matei Agathon, printre invitati

Ziua a doua a manifestarilor va cuprinde o expozitie de automobile de epoca, iar Parcul Central va fi gazda unor partide demonstrative de lupte libere si jocuri distractive, muzica militara a Garnizoanei Timisoara oferind doua concerte: de prinz si de seara. Dupa un spectacol folcloric, cea de-a doua seara a Zilelor Bailor Herculane se va incheia cu recitaluri Bosquito. Ultima zi va cuprinde si ea spectacole folclorice, precum si un recital al trupei Candy, sarbatoarea incheindu-se cu focuri de artificii si cu retragerea lui Hercules.

„La eveniment si-au anuntat deja participarea peste 50 de societati detinatoare de complexuri balneare, agentii de turism si tour-operatori, asociatii profesionale din turism, companii hoteliere, firme de transport, proprietari de pensiuni turistice si agroturistice, companii de asigurari, banci, organizatori de congrese, muzee si companii de publicitate“, a spus Ioan Popovici, primarul orasului Baile Herculane. Printre personalitatile politice prezente la Baile Herculane, se vor numara Ecaterina Andronescu, ministrul educatiei si cercetarii, Dan Matei Agathon, ministrul turismului, si Cosmin Gusa, secretar general al PSD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS