6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalZoltan Erdei, intre „a fi si a nu (mai) fi“ subprefect de Olt

Zoltan Erdei, intre „a fi si a nu (mai) fi“ subprefect de Olt

In presa din judetul Olt au aparut in ultimele zile tot felul de stiri care il dadeau pe subprefectul de Olt, Zoltan Ladislau Erdei, drept una dintre „victimele“ sigure ale remanierii de toamna a administratiei publice locale din tara. Zvonurile au fost alimentate de la Bucuresti, acolo unde specialistii puterii par sa se fi decis (si, o data cu ei, se pare ca i-au convins si pe guvernanti) sa procedeze la citeva schimbari de esenta in administratia publica locala din tara.

Prin urmare, o parte a presei scrise din Olt s-a „conformat“, lansind (sau alimentind) situatii care mai de care in ceea ce-l priveste pe subprefectul Zoltan Erdei. Sursele – desigur, necunoscute. Astfel, in doua zile, au si aparut ca posibili inlocuitori directorul Consiliului Judetean Olt, Virgil Delureanu, directorul unei firme din subordinea Consiliului Judetean Olt (SC OLTDRUM SA), Gheorghe Dumitrescu, ori secretarul general al Prefecturii Olt, Jan Nastase, fiind pomenit chiar si numele… primarului municipiului Slatina, Gheorghe Paunescu.

Zoltan Erdei: „… toate zvonurile curg dintr-un <<biberon>> care nu se mai opreste”

Subprefectul Zoltan Erdei a declarat ca toata situatia care s-a creat in ceea ce priveste demiterea sa din functie reprezinta „o situatie interesanta, daca nu chiar comica“.

„Desigur, am aflat de zvonuri, dar nu stiu de unde vin si de unde atita siguranta. Eu, unul, imi vad de treaba in continuare, pentru ca intreaga birfa <<nu sta in picioare>>.(…) Nu stiu sa aiba cineva ceva sa-mi reproseze, mai ales pe linie administrativa. Ce mai incolo si incoace, ma gindesc ca toate zvonurile curg dintr-un <<biberon>> care parca nu se mai opreste“, a afirmat, vizibil deranjat de situatie, Zoltan Erdei.

Si totusi, ceva-ceva se intimpla in cazul subprefectului de Olt, Zoltan Erdei. In prefectura si in consiliul judetean, tema este „de actualitate“.

De asemenea, subprefectul a precizat ca, daca este un simbure de adevar pe undeva si va fi totusi demis, este pregatit pentru orice si „va lua pozitie“. „Daca va fi sa se intimple, voi spune ce am de spus, dar, pina atunci, mai astept“, a mai spus subprefectul Erdei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS