13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalReteta saptaminii: cum sa faci deratizare ieftina si rapida

Reteta saptaminii: cum sa faci deratizare ieftina si rapida

Strada Matei Basarab si piata din vecinatate – Piata Veche – au fost luni dimineata invaluite in nori grosi de fum. Zeci de automobilisti, de pierde-vara, de gospodine cu panerasele burdusite de cumparaturi sau de pensionari iesiti sa-si incalzeasca oasele la ultimele raze de soare se opreau de-a dreptul speriati sa vada „ce e, ce se intimpla, ce a luat foc“. „Incendiul“ a fost localizat destul de repede: imobilul cu numarul 8 de pe strada Matei Basarab, mai precis beciul casei respective. Din cele doua gauri-ferestre – una dintre ele era astupata cu o foaie de tabla pentru siguranta sobolanilor incinerati -, fumul dadea navala in strada, in ochii trecatorilor si in nestire. Bineinteles ca s-au gasit citiva cetateni saritori care sa dea o mina de ajutor, sa puna o intrebare-doua locatarilor. Acestia insa nici nu s-au sinchisit de ingrijorarea oamenilor.

„Ei, ce, daduram foc la hirtii, sa facem curatenie… si ce, venirati voi acu’ sa ne dati la televizor“, a raspuns amabil o locatara grabita, nervoasa si bruneta. Pompierii au venit si ei, alertati de vecini.

Dar nici lor nu li s-au oferit mai multe explicatii. Focul s-a stins in cele din urma de la sine, citeva ore mai tirziu. Fumul s-a dus si el, cu saminta de sobolan cu tot. Iar beciul de la numarul 8 este curat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS