15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPrefectul a fost jefuit

Prefectul a fost jefuit

Prefectul judetului Hunedoara, Aurelian Serafinceanu, a fost jefuit simbata, din casa sa din Petrosani fiind furate 150 de milioane de lei, 9.000 de euro, 6.000 de dolari, trei telefoane mobile si bijuterii din aur.

Prefectul a declarat ca avea in holul casei sale doua genti care contineau banii cu care urma sa cumpere materiale de constructii pentru amenajarea sediului unei firme. Simbata dimineata, in jurul orei 5.00, o persoana sau mai multe au patruns in casa familiei Serafinceanu, in timp ce aceasta dormea. Hotul a intrat cu un rind de chei pe care l-a lasat in holul locuintei dupa comiterea furtului, prefectul precizind ulterior ca, in urma cu trei saptamini, a pierdut al treilea rind de chei de la casa. Serafinceanu a spus ca hotul a urcat si la etaj, unde a cautat obiecte de valoare in dulapuri. Mai mult, acesta a luat cheile de la masina lui Serafinceanu, pe care a ravasit-o.

Inainte de comiterea furtului, hotul a taiat cablul de curent electric cu care era alimentata casa. Prefectul isi anuntase prietenii sa nu vina vineri la el pentru a-i sarbatori ziua de nastere, deoarece urma sa plece din localitate. De aceea, el considera ca autorul furtului a crezut ca nu este nimeni in casa. In momentul in care a auzit zgomot, hotul a sarit pe geam, a cazut pe bucataria de vara, de unde a trecut prin curtea vecinilor. Politistii au declarat ca au un cerc de suspecti si sint in cautarea autorului sau autorilor furtului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS