8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBataie ca-n Texas la Plenita - Dolj

Bataie ca-n Texas la Plenita – Dolj

Seara pe ulita, in zi de marti cu trei ceasuri rele, Iancu Bulatan trecea cu ciinele sau slobod. La un colt, in dreptul portii sale, Stefan Flori i-a atras atentia sa-si lege patrupedul. „Lasa, coane, ca nu-ti facu nimic“, a raspuns cel atentionat. Injuraturile reciproce s-au auzit imediat, iar in taina

s-au bagat Anisoara Flori pentru sotul sau si Gica Gurita, Marin Papa si Ovidiu Papa pentru posesorul ciinelui. Furca in care se sprijinise Stefan Flori pina atunci s-a transformat intr-o arma de temut, acesta lovindu-l pe Bulatan in cap.

Aceasta a fost scinteia: instantaneu au inceput sa se imparta pumni si picioare la gramada, in colbul care se ridicase pina la cer. Politistii din localitate au intervenit, aplanind conflictul. Stefan Flori si Iancu Bulatan – care sint si rude – au fost transportati la spital pentru a li se efectua radiografii. Cei doi primisera cele mai multe lovituri in zona capului.

Rezultatele au aratat ca pacientii sint intregi, nefiind necesara internarea vreunuia din ei. Seful Postului de politie Plenita, inspector Constantin Dondonel, a spus ca urmeaza ca aceia implicati sa fie audiati pentru a se stabili gradul de vinovatie al fiecaruia. „Este prima oara cind persoanele respective sint implicate intr-un scandal. Totul a pornit spontan de la citeva injuraturi si a degenerat cum vedeti“, a mai spus acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS