5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrimarul Vasile Bulucea, restantier la... cheta partidului pentru sinistrati

Primarul Vasile Bulucea, restantier la… cheta partidului pentru sinistrati

Partidul Social Democrat (PSD) din Romania va deschide un cont in banca pentru ajutorarea victimelor calamitatilor naturale produse in lunile iulie si august.

„Apreciem in mod deosebit eforturile depuse si interventiile prompte ale autoritatilor locale pentru limitarea si inlaturarea efectelor calamitatilor, precum si pentru ajutorarea populatiei sinistrate. Situatia de fapt demonstreaza insa ca necesitatile reale sint mult mai mari“, se arata intr-un comunicat remis vineri redactiei de catre filiala doljeana a partidului de guvernamint.

Cei care doresc sa contribuie la ajutorarea familiilor sinistrate sint rugati sa o faca in contul deschis la BCR-Sucursala Unirea Bucuresti, la numarul 2511.31-23555.3/ROL, cu mentiunea „Donatii pentru persoanele afectate de calamitatile din iulie-august 2002“.

In cadrul sedintei de vineri a Biroului Executiv al PSD Dolj, conducerea filialei a fost prima care a participat cu bani din buzunar pentru ajutorarea sinistratilor.

Prefectul Cornel Mondea, vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj, Petre Petrescu, si presedintele Ion Voiculescu, alaturi de alti opt membri au strins in total zece milioane de lei. Membrii organizatiei municipale, in frunte cu primarul Vasile Bulucea si cu parlamentarii Neculai Grigoras si Maria Antoaneta Dobrescu, vor da bani in zilele urmatoare deoarece pe moment nu au avut „cash“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS