10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident rutier la Podari

Accident rutier la Podari

Un grav accident rutier a avut loc simbata dimineata, pe raza localitatii Podari. Un automobil BMW, cu numarul de inmatriculare DJ-57-BMW, a intrat in derapaj, rasturnindu-se si intrind cu rotile in usa unui imobil de pe marginea soselei.

Din cauza vitezei excesive, conducatorul auto, Octavian Sirbu, de 27 de ani, din localitate, a pierdut controlul autovehiculului, in momentul accidentului el fiind prins sub masina. Octavian a fost scos pe fereastra cu ajutorul calatorilor din autobuzul-speciala de la Fabrica de Ulei si transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova, in coma de gradele III si IV. Dupa aproximativ cinci ore de la accident, Octavian a decedat.

Se pare ca tinarul tocmai se intorsese din concediu, iar in dimineata respectiva se indrepta spre casa, fiind insotit de un prieten, Gabriel Popescu din Craiova. Acesta a disparut de la locul accidentului, dar a ajuns si el la Urgenta, pentru ingrijiri medicale. Desi i s-a recomandat internarea in spital, tinarul a plecat, neluind in seama sfatul medicilor. La citeva ore, Gabriel a fost adus inapoi de rude, deoarece starea sa se agravase.

In urma accidentului, automobilul BMW a fost avariat in totalitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS