22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDa’ cu difuzoru’ ce-ati avut?

Da’ cu difuzoru’ ce-ati avut?

Vinzatorii ambulanti de ziare ai Gazetei de Sud au fost fugariti ieri, prin intersectii, de patrule mobile ale jandarmilor. Nicusor Pirlea, unul dintre vinzatori, a fost ridicat si condus la sediul politiei. Incercind sa surprinda in imagini aceste evenimente, redactorul Gazetei de Sud, Ionut Pirvulescu, a fost si el retinut si condus la sediul jandarmilor craioveni cu duba. Pina la sosirea generalului George Velicu, jandarmii craioveni – care cu siguranta n-au absolvit cursuri de bune maniere – i-au adresat reporterului GdS vorbe de duh invatate eventual la scoala de balet. Dupa circa 40 de minute, difuzorul volant si ziaristul au fost eliberati.

In urma unui dialog intre directorul general al Trustului de Presa MEDIA SUD EUROPA SA si generalul George Velicu, comandantul Comandamentului Teritorial de Jandarmi Craiova, s-a stabilit ca excesele de zel sa nu altereze bunele relatii dintre cele doua institutii.

Gazeta de Sud va incerca sa armonizeze activitatea vinzatorilor volanti cu ordinul ministrului.

Actiunea jandarmilor craioveni este urmare a unui ordin al ministrului de interne, prin care se doreste eradicarea cersetoriei, a prostitutiei si a muncii la negru de pe drumurile publice. Asta, in timp ce pe la km 0 al Craiovei carutele se plimba nestingherite pe contrasens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS