12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBatut cu cruzime de fiul sau, pentru bautura

Batut cu cruzime de fiul sau, pentru bautura

Ion Medelet, de 68 de ani, din Craiova, traieste de mai multi ani un adevarat calvar. Fiul sau, Gheorghe, de 40 de ani, un mare pasionat de bauturi alcoolice, fara alta ocupatie, isi ducea existenta de pe urma parintelui sau, storcindu-l pina si de ultimul banut din pensia amarita ca sa-si poata cumpara bautura. Batrinul nu indraznea sa-l refuze de teama sa nu-si supere cumva odrasla si, drept rasplata, sa se aleaga si cu vreo coasta frinta.

Simbata seara, insa, batrinul a constatat cu ingrijorare ca nu-i mai ramasesera bani nici de o piine, asa ca i-a spus fiului sau sa caute bani de bautura in alta parte.

„Nevasta-sa saraca il parasise demult, luindu-i cu ea si pe cei patru copii ai lor, pentru ca o batea tot timpul. Dupa ce au divortat, el s-a mutat la mine si imi cerea mereu bani ca sa-si cumpere de baut. A fost bine atita timp cit am avut bani sa-i dau. Simbata insa s-a schimbat situatia. Luasem pensia cu o saptamina in urma si nu mai aveam nimic din ea, pentru ca se dusese toata pe bautura lui. I-am spus ca nu am bani si ca oricum nu-i mai trebuia bautura pentru ca era deja beat. Dar nu am avut cu cine sa vorbesc“, si-a amintit batrinul.

Drept raspuns, Gheorghe Medelet si-a doborit parintele la pamint cu un pumn, dupa care a inceput sa-l loveasca pe unde nimerea cu picioarele, pina cind batrinul si-a pierdut cunostinta.

In ciuda leziunilor suferite, Ion Medelet a ajuns la spital abia a doua zi, in jurul orei 20.00, prin grija fiului sau, care, trezit din aburii betiei, a inceput dintr-o data sa aiba remuscari.

Batrinul este acum sub supraveghere medicala in Clinica de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova, unde a fost internat cu diagnosticul politraumatism prin agresiune fizica, traumatism toracic, traumatism cranio-cerebral, plagi contuze la nivelul fetei, traumatism la glezna dreapta. Cadrele medicale au declarat ca starea de sanatate a bolnavului este stabila si ca, daca nu vor aparea complicatii, acesta se va insanatosi.

Pentru fapta sa, Gheorghe Medelet a trebuit sa dea socoteala politistilor de la Sectia nr.4, care l-au chemat la sediu pentru a da o declaratie. Agresorul risca sa-si petreaca ani grei dupa gratii din cauza faptului ca nu este la prima abatere de acest gen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS