17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRapus cu sapa de fiul sau

Rapus cu sapa de fiul sau

Un barbat din comuna Ostroveni – Dolj a ajuns ieri-dimineata in coma la spital dupa ce a fost lovit cu sapa de fiul sau

Nastase Popa, de 61 de ani, s-a pomenit luni seara ca ii calca pragul casei fiul lui, Stan, de 40 de ani. Vizita l-a surprins in mod neplacut pe batrin, care nu se astepta sa-l revada asa curind, dupa experientele nefericite prin care trecuse in ultima perioada din cauza acestuia.

„Cind se imbata, Stan nu mai tinea cont ca-i tatal lui, il punea jos si il juca in picioare. Pina la urma, Nastase i-a dat casa in mijlocul comunei, gindind ca poate scapa de el, dar n-a fost chip, baiatul il vizita mereu. L-am sfatuit atunci sa taca din gura si sa rabde ca sa nu-l omoare nebunul“, a spus fratele lui Nastase, Dumitru Popa.

Luni seara, Nastase a uitat de sfaturile fratelui sau si, cind l-a vazut pe Stan, a incercat sa-l dea afara din curte. „Baiatul venise sa manince, iar taica-sau i-a spus sa manince la casa lui“, a precizat Dumitru. Suparat, Stan a pus mina pe o sapa si si-a lovit parintele in cap.

Cind a venit ieri-dimineata sa-si vada fratele, Dumitru l-a gasit intins pe jos in mijlocul curtii, fara cunostinta. A anuntat salvarea, care l-a transportat imediat la Spitalul de Urgenta Craiova.

„Din pacate, starea lui de sanatate este deosebit de grava. Este in coma de gradul III, ca urmare a unui traumatism cranian sever, avind sanse reduse de supravietuire“, a declarat dr. Cristina Guta, medic primar in cadrul SMURD.

Stan Nastase a fost retinut de politie, urmind ca, in functie de evolutia starii de sanatate a tatalui sau, sa fie dis-puse masurile corespunzatoare impotriva lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS