8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjOamenii se vor trata cu apa sarata si cu titei

Oamenii se vor trata cu apa sarata si cu titei

Orasul Ticleni va deveni la sfirsitul acestui an statiune de tratament. Pe locul fostelor Bai Ticleni-Tunsi va fi inaugurata Baza de Recuperare a Fortei de Munca, apartinind Schelei Ticleni a SNP PETROM. Investitia a fost demarata in urma cu patru ani si pina in prezent se ridica la 20 de miliarde de lei. Fostele Bai Ticleni au fost preluate de la primarie. Pentru ca viitoarea statiune sa corespunda standardelor in domeniu, s-a inceput construirea unui hotel care va avea o capacitate de 50 de locuri. Ceea ce va aduce nou aceasta statiune va fi modul de tratament. Oamenii care vor veni la Ticleni vor face bai atit in apa sarata, cit si cu titei, foarte indicat in anumite afectiuni.

„Va fi una dintre putinele statiuni de acest fel din tara. Va avea un circuit deschis, nu va fi destinata doar angajatilor nostri. Tratamentul cu apa sarata si titei este cunoscut de zeci de ani. La vechile Bai Ticleni veneau oameni de la Constanta si Satu Mare, pentru tot felul de afectiuni. Tratamentul se va face atit in bazinele exterioare, cit si in baza speciala care se va construi si pentru care se va achizitiona aparatura medicala.

Personalul care va lucra in statiune va fi desemnat din rindul angajatilor Schelei Ticleni. Deocamdata, sintem in cautarea unui medic balneolog“, a spus Constantin Ragan, purtatorul de cuvint al SNP PETROM Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS