10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjViceprimarul comunei Schela si-a cumparat reportofon

Viceprimarul comunei Schela si-a cumparat reportofon

Pentru a nu-i fi rastalmacite vorbele, Aristide Serbanescu, viceprimarul comunei Schela – Gorj, si-a achizitionat un reportofon si un set de casete.

El va folosi aparatul pentru a inregistra pe toti cei cu care va purta discutii, in special pe ziaristi si pe superiorii din PSD Gorj. Vicele din Schela a apelat la aceasta metoda pentru a se „proteja“ de gurile rele, dar si pentru a-si inregistra sotia, atunci cind il cearta.

In urma cu o luna, Aristide Serbanescu declara ca Nicolae Mischie doreste sa achizitioneze trei bazine pentru cresterea pastravilor, aflate pe raza comunei si construite cu bani de la Uniunea Europeana. Viceprimarul a fost aprig mustruluit de seful sau de partid, care i-a cerut sa fie mai atent la ce dezvaluie presei.

„Am luat reportofon si il folosesc cind mai vorbesc. Pai am mai vorbit si cu vicepresedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, si s-a suparat. Cu 15.000 de lei imi iau o caseta si o pun la pastrare. Atunci cind am nevoie, o scot si o ascult, sa vad ce am declarat. Pina acum mi-am inregistrat muierea cind ma cearta. Iar despre bazinele alea cu pastravi si cladiri, le vom scoate pe toate la licitatie pe 14 august. M-as bucura sa ia Mischie tot. E pacat de o asa investitie.“

100 de loturi pentru vile

Printr-un program in valoare de 5,5 miliarde de lei, finantat de Uniunea Europeana, la Schela au fost construite sase bazine de crestere a pastravilor si doua centre de colectare a ciupercilor si a fructelor de padure.

Acestea au fost amplasate pe terenul fostei Exploatari Miniere Schela. Primaria va mai scoate la licitatie si 100 de loturi de teren, insumind o suprafata de aproximativ cinci hectare. Pentru 600.000 de lei, cei care isi vor achizitiona terenuri la Schela se vor obliga printr-un contract sa isi construiasca si o cabana.

In cazul in care nu se va oferi un pret bun pe investitiile realizate cu bani de la UE, viceprimarul Serbanescu a declarat ca va propune trecerea bunurilor din administrarea Consiliului Local Schela, in cea a Consiliului Judetean Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS