5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident pe drumul Craiova-Caracal

Accident pe drumul Craiova-Caracal

Trei autoturisme au fost avariate si trei persoane au fost ranite

Un accident de circulatie care a avut loc ieri, in apropiere de Cosoveni, pe DN 6 Craiova-Caracal, s-a soldat cu ranirea a trei persoane, si cu avarierea a trei autoturisme. Ionela Mihaela Vladu, de 25 de ani, conducatoarea autoturismului Dacia Nova, cu numarul de inmatriculare DJ-77-MLV, se indrepta spre Caracal.

Soferita a efectuat o depasire neregulamentara, a patruns pe contrasens, a derapat si a revenit pe carosabil, unde a intrat in coliziune cu un autoturism Damas, cu numarul de inmatriculare OT-98-SAV, condus de Florin Dinu.

In urma impactului, Damasul s-a rasturnat, iar Dacia Nova a mai acrosat un autoturism Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare DJ-05-EEX, condus de Sergiu Costel.

Mihaela Ionela Vladu a declarat ca producerea accidentului a fost cauzata de o defectiune tehnica, masina raminind fara frine.

Doi ocupanti ai autoturismului Damas, Oprica si Anamaria Dinu, ultima de numai doi ani, si un ocupant al autoturismului Dacia 1310, Danut Marius Lupu, de 30 de ani, au ajuns la Spitalul Clinic nr. 1 Craiova, pentru a primi ingrijiri medicale.

Lt. Marius Stamin a declarat ca, din primele cercetari efectuate la locul accidentului, s-a constatat ca vinovata de producerea acestuia este Mihaela Ionela Vladu. Cercetarile continua pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului.

In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale suportate de raniti, soferitei i se va intocmi dosar penal pentru vatamare corporala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS