23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalTraficant de droguri retinut de ziua lui

Traficant de droguri retinut de ziua lui

Lucratorii Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (CZCCOA) Craiova l-au retinut ieri pe cetateanul italian Maurizio Trotta, surprins in flagrant chiar in timp ce vindea hasis unor prostituate. Asupra lui a fost gasita cantitatea de 15 grame de hasis, drogul fiind destinat comercializarii pe piata craioveana la preturi intre 250.000 – 300.000 de lei gramul. Italianul – prins chiar in ziua in care implinea virsta de 34 de ani – mai avea prin buzunare si vreo 4.200 de euro, bani rezultati din vinzarea de droguri.

In urma cercetarilor efectuate de politistii de la CZCCOA Craiova a iesit la iveala faptul ca italianul isi facuse o adevarata ocupatie din desfacerea drogurilor pe „piata“ craioveana, in special in rindul prostituatelor. In cursul acestui an a venit in Romania cel putin o data pe luna, aducind la fiecare vizita cantitati importante de droguri – hasis si cocaina – pe care le-a vindut ulterior.

Pentru faptele sale – introducerea in tara si oferirea de droguri de risc fara drept, indemnul la consumul ilicit de droguri, oferirea de droguri minorilor si detinerea de droguri pentru consum propriu -, italianul risca o pedeapsa cu inchisoarea intre zece si 20 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS