13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCornel Mondea se va supune ordinului de demitere primit de la guvern

Cornel Mondea se va supune ordinului de demitere primit de la guvern

Politicienii craioveni asteapta cu sufletul la gura lista neagra a prefectilor care vor fi demisi din functii de guvernul Nastase. Zvonurile conform carora lui Cornel Mondea i s-ar fi gasit deja citiva inlocuitori, mai capabili si mai… prefecti, sint din ce in ce mai dese. Dar oficial nimeni nu stie nimic. Nici macar conducerea PSD, care sustine ca decizia este una strict guvernamentala, iar guvernul nu da socoteala unei filiale judetene de partid!

Cornel Mondea a spus: „Eu ma voi supune oricarei decizii, asa cum m-am supus si cind am fost numit. Este o decizie a guvernului si trebuie primita ca atare. Premierul nu trebuie sa dea publicitatii niste motive ale hotaririi“.

Prefectul doljean nu stie ce va face in cazul in care va fi demis: „Nu m-am gindit inca la acest lucru. Oricum, cartea mea de munca este inca la Electroputere!“

Ion Voiculescu, presedintele PSD Dolj, spune ca organizatia judeteana a partidului nu are in vedere un alt prefect si nici ce-i reprosa actualului prefect, dar… „daca guvernul hotaraste ca nu au fost indeplinite anumite criterii…“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS